| | | | | | |

מאפה גבינה ללא גלוטן לארוחת ערב

מאפה גבינה ללא גלוטן לארוחת ערב משובחת מכינים בקלילות עם חומרים סופר איכותיים ובריאים, כמו קמח שקדים עשיר ומעולה שיספק לכם באגט בטעם טבעי ומעודן ומרקם עשיר ופריך כמו של באגט צרפתי אמיתי.
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון מאפה גבינה

כשאנחנו חושבים על אוכל בריא, קטוגני, נטול גלוטן וסוכר, הדבר האחרון שיעלה לנו בראש זה באגט. כן, כן, הלחם הצרפתי המעולה והממכר הזה שאפשר לנגוס בו גם בלי כלום בפנים וליהנות ממרקם עשיר ומשגע בפריכות מופלאה.

אב-ל, וזה אבל גדול, מכל הטוב הזה שיש בבאגט תוכלו ליהנות גם מהמתכון המושלם הבא: באגט ללא גלוטן טעים בטירוף ומלא כל טוב שיספק לכם בקלילות ארוחת ערב מופלאה ובריאה של מאפה גבינות מעולות ורכות.

מאפה גבינה ללא גלוטן לארוחת ערב משובחת מכינים בקלילות עם חומרים סופר איכותיים ובריאים, כמו קמח שקדים עשיר ומעולה שיספק לכם באגט בטעם טבעי ומעודן ומרקם עשיר ופריך כמו של באגט צרפתי אמיתי. את המאפה המושלם ממלאים בכרובית, פרחי ברוקולי, גבינת מוצרלה, גבינה כחולה, בולגרית וקצת זיתים (ואפשר גם במילוי בשר עסיסי), ואז נועצים ביס גדול ומתענגים על כל פירור פריך, על המרקם הקריספי החלומי ועל עושר טעמים מופלא של הגבינות והירקות. שלמות בריאה וטעימה במיוחד בבאגט מושלם אחד!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון בגט
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מאפה גבינה

מאפה גבינה ללא גלוטן לארוחת ערב

מאפה גבינה ללא גלוטן לארוחת ערב משובחת מכינים בקלילות עם חומרים סופר איכותיים ובריאים, כמו קמח שקדים עשיר ומעולה שיספק לכם באגט בטעם טבעי ומעודן ומרקם עשיר ופריך כמו של באגט צרפתי אמיתי.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • ¼1 כוסות קמח שקדים
  • 1 כף אבקת אפיה ללא גלוטן
  • 1 כף קסאנטן גאם
  • 3 כפות שמן MCT
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • ¼ כוס מים פושרים

למלית:

  • 2 פרחי כרובית (כוס כרובית מפוררת)
  • 2 פרחי ברוקלי (כוס ברוקלי מפורר)
  • גבינת מוצרלה 24% שומן (15 גרם )
  • גרם גבינת עובש כחולה 30% שומן (15 גרם )
  • בולגרית 24% שומן (15 גרם )
  • 4 זיתים (ללא גלעין)

אופן ההכנה

הכנת המלית:

  • מפוררים את הכרובית והברוקולי לפירורים גסים.
  • מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד שנוצרת עיסה מכל המרכיבים.
  • אופן הכנת הלחם:

הכנת הבצק והמשך הכנה:

  • מניחים את כל המרכיבים בקערה קודם את היבשים ואז את הנוזלים.
  • מערבבים הכול עד לקבלת בצק אחיד ומוכן לעבודה.
  • מחלקים את הבצק ל-2.
  • מניחים נייר אפיה על משטח העבודה מרטיבים את קצות האצבעות ופותחים את הבצק לצורה מלבנית.
  • מניחים את המלית שהכנו במרכז המלבן ומקפלים את הבצק ואז מגלגלים לצורת בגט ומהדקים טוב את הצדדים.
  • מניחים את הבגטים הממולאים בתבנית עם נייר אפיה.
  • מברישים מעט שמן McT מעל להשחמה.
  • אופים בטמפרטורה של 175 למשך 35 דקות או עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מאפה גבינה
צילום: שרית ברסקה

רק עוד דבר אחד אחרון!

מאפה גבינה

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: מאפה גבינה מתכון מאת: שרית ברסקה לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם: לפייסבוק ולאינסטגרם

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements