[wp_ad_camp_1]
פרעצל ביתי פשוט קל וטעים –
מתכון לפרעצל ביתי קלאסי קל להכנה. גם פריך גם רך. להגיש חם וליהנות.
תודה ענקית לחלי הופמן על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

[wp_ad_camp_4]

פרעצלס

מצרכים – פרעצל ביתי פשוט קל וטעים

קילו קמח מנופה
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות שמרים ( שמרית )
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס חלב
בערך 2 כוסות מים פושרים
 
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – פרעצל ביתי פשוט קל וטעים
לחמם תנור ל 180 מעלות

  • מצרכים להכניס למיקסר הכל למשך כמה דקות , מתפיחים למשך חצי שעה.
  • לאחר מכן נכין כדורים ונעגל לצורה של בייגל
  • מתפיחים שוב, הפעם זמן של 20 דקות
  • לבינתיים להרתיח מים עם כף אבקת סודה לשתייה ותמצית תה
  • כאשר המים רותחים טובלים כל בייגל ל 10 שניות ולהניח על מגש משומן , למרוח בביצה , מלח עבה ובכל תוספת שבא לכם, למשל זעתר /
    קצח/ שומשום
  • אופים התנור שחימנו מראש על 180 מעלות בערך ל30 דקות בתנור עד שמשחים ומקבל צבע יפה
[wp_ad_camp_5]
 
 #שאלות ותשובות
שאלה:אפשר חלקית עם קמח כוסמין או מלא?
תשובה: לא ניסיתי אבל לא רואה איזו בעיה אבל רק באופן חלקי
שאלה: זה יוצא קריספי או כמו לחם?
תשובה: בחוץ קריספי בפנים לחם
 
שאלה: אפשר לא חלבי?
תשובה: אפשרי לא חלבי תשימי מחמאה במקום החמאה. ומים במקום החלב
 
שאלה:איך עושים את הצורה של הבייגלה??
תשובה: תסתכלי בסרטון. מגלגלת לצורת נחש תופסת את 2 הפינות מבפנים ומעגלת לבייגל , כולי תקווה שהצלחתי להסביר , בהצלחה ??

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

קישור למתכון המקורי כאן

[wp_ad_camp_2]
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :

פרעצל מתוק
מתכון לפרעצל גרמני
פרעצל מתכון קרין גורן
מתכון לפרעצל אמיתי
מתכון לפרעצל ביתי
מתכון לפרעצל מלוח
פרעצל ויקיפדיה
בייגלה מתכון

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *