| | | |

פיתות ללא גלוטן מדהימות

קבלו מתכון הכי מיוחד של פיתות ללא גלוטן שמכינים בקלילות עם קמח ושמרים נטולי גלוטן.
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון פיתות ללא גלוטן

גם לרגישים לגלוטן וגם לכל אלו שאוהבים את המאפים שלהם ביתיים, איכותיים והכי טריים שיש…
אז בשביל כל אלו,

אנחנו מביאים לכם היום את המתכון הכי מיוחד של פיתות ללא גלוטן שמכינים בקלילות עם קמח ושמרים נטולי גלוטן, שלא מצריכות שום התפחות ויוצאות פשוט מושלמות מסיר גריל חשמלי או תנור אפייה רגיל.

עם הכנה כ"כ קצרה וקלה, לא צריך שום סיבה מיוחדת לאהוב פיתות ולהכין אותן בבית. מערבבים את כל החומרים, אופים ומקבלים פיתות ללא גלוטן נפלאות ויפות, תפוחות ורכות, גדולות ובשרניות שאפשר לדחוף לתוכן כל פעם משהו אחר שאוהבים… תענוג!

ספר המתכונים של ירדנה ג’אנח

מתכון פיתות ללא גלוטן
צילום: ירדנה ג’אנח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פיתות ללא גלוטן

פיתות ללא גלוטן מדהימות

קבלו מתכון הכי מיוחד של פיתות ללא גלוטן שמכינים בקלילות עם קמח ושמרים נטולי גלוטן.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

סיר גריל חשמלי / תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 שקית קמח מולינו (500 גרם)
  • שמרים (20 גרם - כשר לפסח)
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית מלח
  • ½3 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה

  • נפורר 20 גרם שמרים כשר לפסח ונכניס לקערה נוסיף 1 שקית קמח מולינו , 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח ונערבב הכל יחד היטב.
  • נוסיף 3 וחצי כוסות מים חמימים ונלוש עד לקבלת בצק אחיד.
  • נכין כדורים מהבצק ונפתח לצורות של פיתות.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות או שנאפה בסיר גריל חשמלי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פיתות ללא גלוטן

מה זה הקמח?
קמח כשר לפסח וללא גלוטן – תמונה כאן.

 


הבמה כולה שלכם:

"שנתיים שאני מכינה!"
רפי ורונית ברנס


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: פיתות ללא גלוטן מתכון מאת: ירדנה ג'נאח

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?