Go Back
מתכון פיתות ללא גלוטן

פיתות ללא גלוטן מדהימות

קבלו מתכון הכי מיוחד של פיתות ללא גלוטן שמכינים בקלילות עם קמח ושמרים נטולי גלוטן.
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

סיר גריל חשמלי / תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 שקית קמח מולינו (500 גרם)
  • שמרים (20 גרם - כשר לפסח)
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית מלח
  • ½3 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה

  • נפורר 20 גרם שמרים כשר לפסח ונכניס לקערה נוסיף 1 שקית קמח מולינו , 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח ונערבב הכל יחד היטב.
  • נוסיף 3 וחצי כוסות מים חמימים ונלוש עד לקבלת בצק אחיד.
  • נכין כדורים מהבצק ונפתח לצורות של פיתות.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות או שנאפה בסיר גריל חשמלי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.