| | | |

פיצה ביתית כמו במסעדות

פיצה צמחונית נדירה עם המון ירקות מרעננים מעל וגבינת מוצרלה עשירה הנמסה בתוך רוטב העגבניות העשיר, וכל הטוב הזה מכינים בקלי קלות!
בהשראת: Vgnbites
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
פיצה ביתית כמו
תקועים בבית אבל מתחשק לכם פיצה איטלקית כמו במסעדות של איטליה? אז מתכון מושלם זה הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי לסגור את הפינה!

קבלו מתכון לפי‎צה צמחונית נדירה עם המון ירקות מרעננות מעל וגבינת מוצרלה עשירה הנמסה בתוך רוטב העגבניות העשיר, וכל הטוב הזה מכינים בקלי קלות.

מעדן אגדי בהכנה ממש קלה שתמיד מניבה תוצאות שיא השלמות בול כמו במסעדה איטלקית. ביס אחד ישלח אתכם עפים בחלומות ישר לרחובות מילאנו!

 

ספר המתכונים של Vgnbites

פיצה ביתית כמו
צילום: Vgnbites

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פיצה ביתית כמו

פיצה ביתית כמו במסעדות

פיצה צמחונית נדירה עם המון ירקות מרעננים מעל וגבינת מוצרלה עשירה הנמסה בתוך רוטב העגבניות העשיר, וכל הטוב הזה מכינים בקלי קלות!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 3 פיצות אישיות
באדיבות: Vgnbites

המצרכים

  • 400 גרם קמח חיטה דורום
  • 100 גרם קמח חיטה רך (אפשר גם קמח חיטה רגיל 500 גרם במקום שני הקמחים)
  • 370 מ"ל מים פושרים
  • 10 גרם מלח
  • 2 גרם שמרים טריים
  • 8 מל שמן זית

לרוטב פיצה:

  • 1 צנצנת רוטב עגבניות Mutti
  • קצת בזיליקום
  • קצת מלח
  • קצת סוכר
  • קצת אורגנו

לפיזור מעל:

  • גבינה מוצרלה
  • תוספות שאוהבים

אופן ההכנה

  • להכנת רוטב הפיצה - מערבבים את רוטב העגבניות יחד עם בזיליקום , קצת מלח קצת סוכר וקצת אורגנו.
  • כששמים רוטב הפיצה צריך להשאיר מרווח של 1 סמ מהגבול של הפיצה ולא לכסות כל הבצק עם הרוטב.
  • להכנת הבצק - לשים בקערה את הקמח, המלח, השמרים הטריים וממיסים במים הפושרים ולתת להם 5 דקות שיתחיל האפקט שלהם לעבוד.
  • לאחר מכן מתחילים לערבב ביחד את הקמח, המלח, השמן ואז מוסיפים לאט לאט המים תוך כדי לישה עד שמתקבל כדור חלק עגול. אם חסר מים אז להוסיף.
  • מחלקים ל-3 כדורים. לאחר מכן שמים קמח בצלחת גדולה ושמים הכדורים אחד ליד השני עם קצת מרחק ומכסים בניילון נצמד ולשים במקרר עד ליום למחרת .
  • חשוב מאוד לשים להתפחה של לפחות 24 שעות! שש שעות לפני שמתוכנן לאכול את הפיצה להוציא מהמקרר ולתת לו להמשיך לתפוח בטמפרטורה של החדר .
  • לאחר התפחה, על גבי משטח מקמחים ומרדדים ביד ואז מעבירים למגש שבו רוצים להכין את הפיצה ומרדדים את הבצק עד שמקבל את הצורה המלאה של המגש.
  • בינתיים את התנור מחממים מראש בחום הכי גבוה על תכנית קו עליון תחתון בלי מאורר, ומשאירים את הדלת פתוחה.
  • על גבי הגז עם אש בינונית שמים את המגש של הפיצה. לשים לב לא לעבד איטי מדי שלא ישאף מלמטה הבצק.
  • מיידית לשים רוטב הפיצה ולשמור מרחק של 1 ס"מ מהגבולות, ואז מוסיפים את המוצרלה ואת התוספות שהכנו.
  • לפזר קצת מלח ולאחר שראינו שמתחיל להתנפח ומתחיל למטה להתבשל (שזה עניין של כמה דקות) מעבירים ישר לתנור מבלי לסגור את הדלת באופן מלא.
  • לאחר כמה דקות זה מתחיל להתבשל מלמעלה ומזהיב להוציא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פיצה ביתית כמו
צילום: Vgnbites

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פיצה זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פיצ‎ה ביתית – Vgnbites
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @vgnbites_ | בדף הפייסבוק: Vgnbites

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?