| | | | | |

סלט ניסואז הכי מושלם לארוחת בוקר

בצבעים מהממים וחווית טעמים עשירה
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
סלט ניסואז

הסלט הכי מפואר במטבח הצרפתי חוזר לשדרג לכם את הבוקר עם חווית טעמים אגדית שתבטיח לכם המשך יום מבורך!

קבלו מתכון לסלט ניסואז ממש כמו במסעדות, עשיר בצבעים מהממים ומשלב טעמים משגעים של תפוחי אדמה, שעועית, טונה, ביצים, והמון ירק מרענן וטעים.

סלט קליל ומאוד קל להכנה שיכול לשמש כארוחת בוקר מפנקת במיוחד או אפילו ארוחת צהריים לשומרי משקל ולא רק. אין סיכוי שלא מנסים!

מתכון באדיבות: שושנה ברוך

ספר המתכונים של שושנה ברוך

 

סלט ניסואז

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סלט ניסואז

סלט ניסואז הכי מושלם לארוחת בוקר

בצבעים מהממים וחווית טעמים עשירה
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה ברוך

המצרכים

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 כוס אדממה או שעועית
  • 5 ביצים
  • לחם
  • שמן זית
  • אבקת שום
  • פרמזן מגורד
  • לבבות חסה
  • 2 קופסאות טונה
  • 1 קופסא תירס גדול
  • 1 כוס זיתים
  • 15 עגבניות שרי

לרוטב:

  • 2 כפות מיונז
  • חומץ בין יין
  • שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • אורגנו
  • קטשופ (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • בתבנית שמים את התפוחי אדמה ומכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 210 מעלות עד לבישול. לאחר מכן לחתוך לחצאים.
  • את האדממה או שעועית חולטים במים רותחים למשם 7 דקות בערך ואז מעבירים למיי קרח ומסננים.
  • מקשים את את הביצים, ובינתיים מכינים את אצבעות הפרמזן - חותכים את הלחם בצורת מקלות ללא הקשה, משמנים השמן זית מעל ומפזרים אבקת שום, ומגרדים גבינת פרמזן מעל.
  • מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 7 דקות ב-180 מעלות.
  • מסדרים בצלחת ההגשה את החסה, עגבניות שרי, זיתים, תירס, טונה, תפוחי אדמה, שעועית, ואצבעות פרמזן.
  • מכינים את הרוטב - בקערת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ומזגגים מעל להכל.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
סלט ניסואז

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סלט ניסואז – שושנה ברוך

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?