| | | | |

לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות

לחם ללא גלוטן בטעם משובח, איכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק. ביס אחד ואתם מכורים
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון לחם ללא גלוטן

חושבים שטעמתם כבר את כל הלחמים ללא גלוטן? אז תתכוננו להפתעה מיוחדת, טעימה וקראנצ'ית!

מתכון ללחם ללא גלוטן בתוספת אגוזים, שקדים וגבינות. לחם ללא גלוטן בטעם משובח, איכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק. ביס אחד ואתם מכורים

ספר המתכונים של שרית ברסקה 

מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות

לחם ללא גלוטן בטעם משובח, איכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק. ביס אחד ואתם מכורים
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית בקוטר 16

המצרכים

  • גבינה חצי קשה 30% ומעלה (150 גרם )
  • גבינת מסקרפונה 40% (40 גרם )
  • 5 כפות קמח שקדים
  • 2 כפות שמן MCT / כל שמן אחר שבתזונה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • ½ כוס שקדים מולבנים פרוסים
  • סומסום (לקישוט)

אופן ההכנה

  • נמיס את הגבינה ביחד עם המסקרפונה במיקרו.
  • נוציא את הגבינות שהמסנו ונערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובות אחידה.
  • נוסיף את השמן +חצי מכמות השקדים + אגוזי מלך + אבקת אפיה ונערבב טוב.
  • נשמן תבנית בקוטר 16 נפזר בתחתית את שארית השקדים + סומסום ומעל ניצק את התערובות.
  • נאפה בטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה ו/או עד להזהבה של המאפה.
  • נוציא ונקרר נפריד בעדינות את הדפנות נהפוך את המאפה שלנו למגש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?