Go Back
רולדת אלפחורס

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!

רולדת אלפחורס מהממת וקלה תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר
ציון 3.77 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: שירי מלכה

המצרכים

  • 4 ביצים מופרדות
  • קורט מלח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • 4 כפות כפות גדושות קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה

למילוי:

  • ריבת חלב
  • קרם מסקרפונה ( או מיכל שמנת להקפצה ופודינג וניל)
  • שבבי אגוזים לקישוט

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים כמה דקות עם קורט מלח וסוכר. אח"כ נוסיף את החלמונים שמן וקמח ונערבב קלות.
  • נשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ונשטח בעדינות את התערובת מעל ונכניס לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב מעט ( 15 דקות בערך).
  • נגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפיה ונמתין שתתקרר מעט. נפתח את הגלגול, נמרח ריבת חלב ונפזר קוקוס ונמרח גם קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל.
  • נגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזים וזילוף ריבת חלב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.