| | |

טורטיה במילוי חזה עוף מנצח

תיבול מהיר, חיתוך קצר, גלגול זריז וטיגון קליל – והיא שלכם -  טורטיה במילוי חזה עוף מנצח -  שתהיה מושלמת בכל פעם שתרצו להרשים אורחים או להתפנק במשהו טעים במיוחד
בהשראת: גילה מוגמי
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים

עוף הוא תמיד פתרון מנצח ומשביע, אבל כשהוא עטוף במעטה דק וקריספי של בצק טורטיה משובח, מתובל היטב מכל טוב – מתקבל שילוב מושלם לארוחת צהריים טעימה, קלה ומפנקת!

כשהיא מטוגנת או אפוייה – הטורטיה השובבה הזאת לא רק תענג את כל בלוטות הטעם שלכם, אלא תעמוד במלוא יופייה בכל שולחן שרוצה להשוויץ במנה מיוחדת, המצטיינת במראה מגרה שדורש לנגוס ממנו מייד!

תיבול מהיר, חיתוך קצר, גלגול זריז וטיגון קליל – והיא שלכם בכל פעם שתרצו להרשים אורחים או להתפנק במשהו טעים במיוחד לצהריים, ויש גם תמונות מעלפות שלב אחר שלב!

 
ספר המתכונים של גילה מוגמי 
 
 
ארוחת צהריים קלה טורטיה במילוי חזה עוף
צילום: גילה מוגמי
 

 

למה באמת כדאי לכם: טורטיה במילוי חזה עוף מנצח

  • כי מה יכול להיות מושלם יותר לצהריים ממעטה דק וקריספי של טורטיה משובחת, עוף מתובל בכל טוב וניחוחות מגרים?

  • כי היא נהדרת לארוחת צהריים משביעה, ערב טעים ולכל אירוח חגיגי

שורה תחתונה: תיבול מהיר, חיתוך קצר, גלגול זריז וטיגון קליל – והיא שלכם במלוא תפארתה וטעמה המיוחד!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 הכנה שלב אחר שלב של טורטיה במילוי חזה עוף מנצח  

טורטיה במילוי חזה עוף
צילום: גילה מוגמי
טורטיה במילוי חזה עוף
צילום: גילה מוגמי
טורטיה במילוי חזה עוף
צילום: גילה מוגמי
טורטיה במילוי חזה עוף
צילום: גילה מוגמי

 

 

טורטיה במילוי חזה עוף מנצח

תיבול מהיר, חיתוך קצר, גלגול זריז וטיגון קליל – והיא שלכם -  טורטיה במילוי חזה עוף מנצח -  שתהיה מושלמת בכל פעם שתרצו להרשים אורחים או להתפנק במשהו טעים במיוחד
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

  • 1 בצל
  • כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • כמון
  • טורטיות
  • קצת קמח מעורבב עם מים
  • פירורי לחם עם שומשום

אופן ההכנה

  • לטגן בצל, להוסיף חזה עוף חתוך לרצועות /קוביות, כוסברה קצוצה, מלח, פלפל
  • פפריקה, כמון - לטגן כרבע שעה נוספות, לספוג מנוזלים ולהניח לקירור
  • לקחת טורטייה להניח בחלק הקדמי שלה כמה כפיות מהמילוי, לקפל שוליים כלפי פנים ולגלגל.
  • להדביק ולהדביק את השוליים "דבק" - קצת קמח מעורבב עם מים. לטבול בביצה ולגלגל בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום, לטגן כחצי דקה מכל צד או לאפות עד שמזהיב

הערות וטיפים

כמה עוף וכמה תיבול? הכל בידיים שלכם! תכינו עוף וטבלו איך שאוהבים (מומלץ כרבע כפית מכל אחד מהתבלינים למעלה), קבלו השראה עם הרעיון ותתפרעו על השאר!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: טורטיה במילוי חזה עוף מנצח

עלי הטורטייה מוכנים או עבודת יד? את העלים קונים מוכנים בכל סופר, ממלאים ואופים 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?