עוגיות עבאדי פריכות מתכון מנצח
אין חגיגה בלי עוגיות אלה – מתכון לעוגיות עבאדי הכי ממכרות שיש המקבלות מרקם מטריף עם פריכות המתפצפצת בפה בכל ביס
עוגיות עבאדי מתכון מנצח

אין חגיגה בלי עוגיות אלה – מתכון לעוגיות עבאדי הכי ממכרות שיש המקבלות מרקם מטריף עם פריכות המתפצפצת בפה בכל ביס
עוגיות מלוחות אלה הן ללא ספק עוגיות שקשה להפסיק לאכול אותן. הן סוגרות פינה במצב של רעב בין ארוחות ואפילו משמשות בתור ארוחה כשטובלים אותן בגבינת שמנת או כל גבינה אחרת שאוהבים. על כל שתי עוגיות שתצליחו להעביר לצנצנת, כנראה שלפחות אחת תיכנס לכם לפה!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סוניה-לוי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סוניה לוי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה




עוגיות עבאדי מתכון מנצח
ציוד
המצרכים
- 6 כוסות קמח
- 1 חבילה מחמאה / מרגרינה (200 גרם)
- 1 כוס שמן
- ½1 כפות מלח
- 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה
- נערבב במיקסר עם וו בצורת K את כל הרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
- נוציא את הבצק ונכסה על מנת שלא יתייבש.
- ניקח חתיכה מהבצק ונרדד לצורת נקניק דק בעובי של 1 סנטימטר.
- נהדק את 2 הקצוות לצורת עיגול.
- נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה, נמרח ביצה ונפזר מעל שומשום.
- נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 20 - 30 דקות עד להשחמה.
[adinserter block="4"]
הבמה כולה שלכם:

"יצא לי פגזזזז תודה סוניה וחתימה טובה!"
שרית שיטרית שמש
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגיות עבאדי מתכון מנצח מאת: סוניה לוי
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה סוניה מתכוניה – Sonya Matconya

הבצק מתפורר ולא מאפשר לגלגל אותו
עשיתי פעמיים והתאכזבתי
היי אודליה,
נשמח להציע לך 4 מתכוני עוגיות עבאדי נוספים לבחירתך:
מתכון של קרין מוריה כהן
מתכון של אופירה פחימה יחיא
מתכון של מרי שקד שירזי
מתכון של רחל מור
בהצלחה!