| | | | | | | | |

סלט טורקי ביתי

מתכון קל לסלט טורקי טעים במיוחד, שמשדרג כל ארוחה וביס! טעים יותר מהקנוי.
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
סלט טורקי

מתכון סלט טורקי ביתי, שמכינים בקלות ובמהירות וטעים בהרבה מכל סלט טורקי שקונים במכולת או בסופר!

אם אתם מחובבי הסלט הטורקי, ודאי אין אין אצלכם ארוחה שעוברת בלעדיו! אז אם כבר לאכול סלט טורקי, הגיע הזמן להפסיק לקנות ולהתחיל להכין! כי אין על סלט ביתי, אמיתי ועשיר במיוחד! קבלו מתכון לסלט טורקי ביתי שמכינים בקלות רבה ונהנים מסלט טעים שהופך כל ביס רגיל לביס חגיגי במיוחד!

מתכון קל ביותר, שכל אחד יכול להכין בקלות ובלי מאמץ! סלט כל כך טעים, שהוא פשוט חובה לאנשים שיודעים ליהנות מהחיים ואוהבים שכל ביס שהם נוגסים בו יהיה חגיגה אמיתית! מכינים את הסלט הזה ומפסיקים לקנות!

ספר המתכונים של כרמית דהאן

 

סלט טורקי

למה באמת כדאי לכם: סלט טורקי מתכון 

    • מתכון קל שמכינים בקלות ובמהירות ואפשר להכין גם כשהזמן מוגבל!
    • מתכון מושלם לסלט טורקי טעים יותר מהלט שקונים בסופר!
    • סלט ביתי טעים שמשדרג כל ביס ועושה כל אורחה לחגיגה של טעמים!
    • סלט פשוט ביותר להכנה שכל אחד יכול להכין בלי הרבה ידע בבישול!

שורה תחתונה: לפעמים כל מה שצריך זה רק ביס מסלט ביתי, עשיר ומפנק כדי להפוך כל רגע שגרתי לחגיגה אמיתית! 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט טורקי

סלט טורקי ביתי

מתכון קל לסלט טורקי טעים במיוחד, שמשדרג כל ארוחה וביס! טעים יותר מהקנוי.
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

ציוד

מידה: כוס מדידה אוניברסלית (240 מ"ל)

המצרכים

  • 1 בצל גדול ( קצוץ דק)
  • 4 עגבניות (קלופות קצוצות דק)
  • 1 גמבה ( גדולה קצוצה דק)
  • 3 שיני שום (כתושות)
  • 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות)
  • ¼ כוס מים
  • מעט כוסברה (קצוצה)
  • מעט פטרוזליה (קצוצה)
  • 4 כפות שמן (לטיגון)
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף כמון (גדושה)
  • 1 כף אריסה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 לימון (סחוט)

אופן ההכנה

  • מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים עגבניות, גמבה ושום ומבשלים חמש דקות בחום גבוה.
  • מוסיפים בצל ומאדים במשך חמש דקות נוספות.
  • מוסיפים רסק עגבניות ומים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים סוכר, כמון, אריסה, פפריקה, מלח ולימו מערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפי צורך.
  • מורידים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ומצננים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סלט טורקי
צילום: כרמית דהאן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?