|

עוגיות עבאדי פריכות, טעימות וקלות

עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה המושלמות לנשנוש מהיר, פריך וטעים במיוחד. אי אפשר לעמוד בפניהם!
בהשראת: קרין מוריה כהן
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
עוגיות עבאדי פריכות

הגיע הזמן להשתולל ולהתפנק עם עוגיות העבאדי הכי טעימות שתמיד מושלמות לנשנוש אין סופי!

קבלו מתכון לעוגיות עבאדי אגדיות, המקבלות פריכות מטריפה עם מרקם חולי חלומי לצד טעם עשיר שאי אפשר לא לזלול.

עוגיות קלילות בהכנה שיא הקלות שתמיד כדאי שיהיו בצנצנת על השיש בשביל נשנוש מהיר ומענג. ביס אחד ולא תפסיקו לאכול!

מתכון באדיבות: קרין מוריה כהן

ספר המתכונים של קרין מוריה כהן

עוגיות עבאדי פריכות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות עבאדי פריכות

עוגיות עבאדי פריכות, טעימות וקלות

עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה המושלמות לנשנוש מהיר, פריך וטעים במיוחד. אי אפשר לעמוד בפניהם!
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לדרג
כמות 40 עוגיות
באדיבות: קרין מוריה כהן

המצרכים

  • ½ קילו קמח (½3 כוסות קמח)
  • 200 גרם מחמאה/ חמאה/ מרגרינה מומסת (אפשר גם נטורינה או חצי כוס שמן)
  • ¼ כוס שמן
  • ¾ כוס מים
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית שמרים יבשים

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה
  • 100 גרם שומשום

אופן ההכנה

  • לתוך קערת המיקסר מכניסים את המחמאה המומסת, השמן, הקמח, מלח, שמרים, אבקת אפייה ומים, ומערבבים למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  • יוצרים עיגולים ובעזרת האצבע מחוררים באמצע הכדור ומסדרים אותו יפה לטבעת חלקה. כדאי שהחור יהיה יותר פתוח מחור של אצבע כי בזמן האפייה העוגייה תופחת מעט והחור מעט נסגר.
  • מסדרים במעט מרווח על תבנית עם נייר אפייה.
  • מורחים ביצה ובקערית עם שומשום מצפים כל עוגיה שמרחנו ביצה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגיות עבאדי

המים מהברז ?
השתמשתי במים מעט פושרים.

מה חושבים על: עוגיות עבאדי

עוגיות עבאדי פריכות
מרים יצחקי: "תודה על מתכון מעולה, הכנתי ויצא מושלם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגיות עבאדי – קרין מוריה כהן

Similar Posts

6 Comments

  1. 5 stars
    בצק מעולה, קל להכנה, רך ונוח לעבודה, השתמשתי בשמרים טריים. אפיתי חצי שעה כל נגלה, יצא מעולה! תודה רבה, חבל שלא יודעת איך לצרף תמונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?