| | |

עוגת שמנת וריבת חלב נדירה ב-7 דקות

חווית טעמים עשירה במרקם חלומי
בהשראת: הילה סמוכה רשתי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
עוגת שמנת

למה להתפשר על טעם מושלם אחד כאשר אפשר לשלב וטעמים ולהנות מעוגה נדירה שתשאיר את כולם מעולפים?!

קבלו מתכון לעוגת שמנת וריבת חלב נדירה ומושלמת המתקבלת במרקם חמאתי וחלומי, ודחוסה ומלאה בטעמי שמנת עשירה עם ריבת חלב מפנקת במיוחד.

עוגה קלילה ומהירה שתמיד מוכנה תוך 7 דקות בלבד, עם חווית טעמים עשירה ומענגת שבמהירות תשאיר את כולם מכורים!

מתכון באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי

 

עוגת שמנת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שמנת

עוגת שמנת וריבת חלב נדירה ב-7 דקות

חווית טעמים עשירה במרקם חלומי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

תבנית אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • ¾ כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה

  • מערבבים ביחד את כל המצרכים היטב ואז שופכים לתבנית אינגליש קייק.
  • בקערה קטנה מחממים כחצי דקה במיקרוגל 5 כפות ריבת חלב עם 3 כפות חלב ואז מערבבים היטב.
  • שופכים על הבלילה בתבנית לאורכה. המסה של ריבת החלב כבדה, זה בסדר היא יורדת למטה ונוצרת שכבה טעימה של ריבת חלב.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמוכן. בערך 30-40 דקות.
  • נותנים לעוגה להתקרר ואז מקשטים באבקת סוכר וזילוף ריבת חלב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שמנת


שאלות נפוצות: עוגת שמנת וריבת חלב

אפשר לקשט בלוטוס גם?
אפשר בלוטוס ואפשר בנוטלה גם.
צריך להקציף את הביצים?
חשוב לא להקציף את הביצים. אין צורך.

מה חושבים על: עוגת שמנת וריבת חלב

עוגת שמנת
שירי אלעד: "חייבת להודות שיצא מדהים, נלחמת לא לחסל הכל!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת שמנת – הילה סמוכה רשתי

Similar Posts

6 Comments

    1. היי נטלי, המתכון מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת כמו שמצויין למעלה. בהצלחה ובתיאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?