Go Back
נקניק שוקולד

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד מיוחד עם שברי ביסקוויטים, רוטב שמנת שוקולד נוטף מתיקות, שדרוג פיסטוקים, אגוזים או נוטלה קטיפתי.
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: תילי טובה (מתכון מקורי מאת אתי שגב)

המצרכים

  • 1 שרוול פתיבר מפורר
  • 200 גרם שוקולד מריר / חלב
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • נחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד, נערבב עד קבלת תערובת אחידה. לא להרתיח.
  • נכבה את האש ונוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים. נצנן מעט, נניח על ניילון נצמד ונגלגל לנקניק. נקפיא מספר שעות ואז נפרוס.
  • לשדרוג, במקום כוס אגוזים אפשר לערבב מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך ולהוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד נוטלה וכף אחת אבקת נס-קפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.