נקניק שוקולד

בואו נשים את זה רגע על השולחן… מכל עוגות הקצפות, הקרמים, המוסים, השמנות או השמרים, בסוף בסוף אנחנו הכי מכורים למעדן הנוסטלגי הכי וטעים ומיוחד של נקניק שוקולד, שתמיד מעיף אותנו בטעם משובח ומציף זכרונות ילדות מתוקים מתוקים.
אומנם יש לנו מתכון מושלם ומנצח של נקניק שוקולד עם מלא מלא תמונות של כל שלבי ההכנה, אבל תכלס כל מה שצריך להכין את המעדן המהמם הזה זה לשבור ביסקוויטים, להכין רוטב שמנת שוקולד נוטף מתיקות, לשדרג עם פיסטוקים, אגוזים או נוטלה קטיפתי ו…זהו.
מגלגלים לנחש ארוך, מקפיאים, פורסים, לוקחים ביס, עוצמים עינים, ומתמכרים למרקם העשיר, למתיקות החלומית ולעומק הטעמים השוקולדיים המופלאים
למה באמת כדאי לכם: נקניק שוקולד
- שילוב טעים ועשיר של אגוזים, פתי בר פריכים ושוקולד עשיר ביותר
- עוגיות מהממות בצבע עמוק ומגרה עם מרקם שהוא פשוט חלום
שורה תחתונה: מעדן נוסטלגי עם טעם עשיר שאי אפשר לוותר עליו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? נקניק שוקולד – שלב אחר שלב











נקניק שוקולד
המצרכים
- 1 שרוול פתיבר מפורר
- 200 גרם שוקולד מריר / חלב
- 1 כוס אגוזים קצוצים
- 1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- נחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד, נערבב עד קבלת תערובת אחידה. לא להרתיח.
- נכבה את האש ונוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים. נצנן מעט, נניח על ניילון נצמד ונגלגל לנקניק. נקפיא מספר שעות ואז נפרוס.
- לשדרוג, במקום כוס אגוזים אפשר לערבב מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך ולהוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד נוטלה וכף אחת אבקת נס-קפה.
שאלות נפוצות: נקניק שוקולד
צריך לקלות את האגוזים, צריך אגוזים קצוצים? אפשר להשתמש בקלויים או טבעיים. אישית אני אוהבת קלוי. האגוזים בשלמותם, נחתכים כשפורסים. |
אפשר קצפת צמחית פרווה במקום שמנת מתוקה? כן |
כמה זמן זה צריך להיות בהקפאה? מספר שעות, עד שקופא חזק חזק כדי שיהיה אפשר לפרוס |
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!
מקור: תילי טובה