| | | |

עוגיות עבאדי ללא גלוטן וללא סוכר

פריכות, מתפוררות בפה, מלוחות בדיוק במידה ואין מצב להסתפק רק בעוגיה אחת או שתיים.
בהשראת: ליאת דוד
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון עוגיות עבאדי

אין אחד שיישאר אדיש לריח המשכר של עוגיות אלה – מתכון לעוגיות עבאדי ללא גלוטן פריכות, מתפוררות בפה, מלוחות בדיוק במידה ואין מצב להסתפק רק בעוגיה אחת או שתיים.

רק 10 דקות עבודה, 20 דקות אפייה וסגרתם פינה עם עוגיות ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש עם תוצאה פריכה יותר מהמקור ואף משתבחת למחרת!

ספר המתכונים של ליאת דוד

מתכון עוגיות עבאדי
צילום: ליאת דוד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מתכון עוגיות עבאדי
צילום: ליאת דוד
מתכון עוגיות עבאדי
צילום: ליאת דוד
מתכון עוגיות עבאדי

עוגיות עבאדי ללא גלוטן וללא סוכר

פריכות, מתפוררות בפה, מלוחות בדיוק במידה ואין מצב להסתפק רק בעוגיה אחת או שתיים.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ליאת דוד

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 1 כפית מלח אטלנטי
  • 2-3 כפות שומשום
  • 3 שמן זית
  • 5 כפות מים קרים
  • 1 ביצה (L)
  • 1 כפית פסיליום

אופן ההכנה

  • מניחים את כל היבשים בקערה ויוצרים גומה.
  • מוסיפים ביצה שמן זית, מים ומערבבים לקבלת בצק אחיד.
  • יוצרים נחשים מהם יוצרים עיגולים.
  • מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
  • מעבירים לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות ל 15-20 דקות.

הערות וטיפים

  • אפשר להוסיף במקום המלח כף שתיים ממתיק כמו אלולוז או סוויטאנגו.
  • אפשר לגוון בטעמים להחליף את השומשום בזעתר או קצח.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגיות עבאדי
צילום: ליאת דוד

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגיות עבאדי מתכון מאת: ליאת דוד

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?