| | | | | |

עוגת אגוזים לפסח ממכרת

עוגה מדהימה בשילוב טעמים אדיר שירשים את כולם כבר מהביס הראשון
בהשראת: אצל ברכה במטבח
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
מתכון עוגת קרמבו לפסח

עוגת אגוזים חגיגית במיוחד לפסח בטעם משגע ומראה שישאיר אתכם מכורים!

עוגה מדהימה בשילוב אולטימטיבי של טעמים – עוגת אגוםזי לפסח משגעת ומשודרגת בבסיס אגוזים שמשדכים לקרם וניל ענני ומסיימים בקישוט שוקולד / אגוזים מהמם שמגרה את כל מי שמסתכל!

ספר המתכונים של אצל ברכה במטבח

מתכון עוגת קרמבו לפסח
צילום: אצל ברכה במטבח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת קרמבו לפסח

עוגת אגוזים לפסח ממכרת

עוגה מדהימה בשילוב טעמים אדיר שירשים את כולם כבר מהביס הראשון
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: אצל ברכה במטבח

ציוד

תבנית בקוטר 24 / 26
מיקסר

המצרכים

לבסיס:

  • 3 ביצים (L)
  • 1 כוס סוכר
  • אגוזים טחונים (150 גרם)

למילוי:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית נס קפה

לקישוט:

  • אגוזים טחונים גס / שוקולד מגורד

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נקציף היטב את הביצים ללא הפרדה ולהוסיף בהדרגה את הסוכר.
  • להקציף לקצף יציב ותפוח כ 7 דקות.
  • להוסיף את האגוזים, ולערבב היטב בתנועות קיפול.
  • את הבלילה ליצוק לתבנית,
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 175 מעלות למשך 40 45 דקות.

להכנת המילוי:

  • נכניס לקערה 2 שמנת מתוקה ,ולהקציף היטב כ6 דקות לקצף חזק ויציב,
  • להוסיף כף אבקת סוכר, כפית תמצית וניל, וכפית נס קפה.
  • בעזרת כף מרית לערבב בתנועות קיפול עד שהקפה ניטמע בקצפת.

לקישוט:

  • ניתן לפזר מעל אגוזים טחונים גס. או לגרד שוקולד.

הערות וטיפים

חשוב לערבב בעדינות שהנפח של הקצפת לא ירד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת קרמבו לפסח
צילום: אצל ברכה במטבח
מתכון עוגת קרמבו לפסח
צילום: אצל ברכה במטבח

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עוגת אגוזים לפסח מתכון מאת: אצל ברכה במטבח

Similar Posts

4.58 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements