| | | | | | | |

קינוחי כוסות ללא קמח וסוכר

מתכון לקינוחי כוסות עם פודינג וניל וג'לי, ללא קמח וללא תוספת סוכר.
בהשראת: בטי דרעי
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
מתכון לקינוחי כוסות

קינוחי כוסות מרעננים ומפנקים, ללא קמח וללא תוספת סוכר, שמתאים גם לפסח! מתכון קל ומהיר להכנת קינוח ייחודי!

 

קינוח לא חייב להיות הפקה גדולה במטבח וגם לא חייבים להכין אותו מושחת ומפוצץ בסוכר כדי ליהנות ממנו. יש קינוחים שאפשר להכין בכלום עבודה ומינימום סוכר והם יהיו טעימים בטירוף ואף ירשימו את האורחים!

 

קבלו מתכון לקינוחי כוסות עם מראה אלגנטי, שמכינים ללא קמח וללא תוספת סוכר, וכל ביס ממנו מפנק! קינוח פשוט ביותר ומהיר להכנה, שמכינים מפודינג וניל וג'לי וכל שנשאר לכם לבחור זה את טעם הג'לי!

ספר המתכונים של בטי דרעי

מתכון לקינוחי כוסות
צילום: בטי דרעי

למה באמת כדאי לכם:

  • קינוחי כוסות עם מראה אלגנטי ומרשים שתמיד גורף מחמאות!
  • קינוח משגע ומרענן ומושלם להגשה בימים חמים!
  • קינוח עם טעם מפנק שמכינים ללא קמח וללא תוספת סוכר!
  • קינוח מושלם להגשה בכל עת ואפשר להגיש גם בפסח!

 

שורה תחתונה: מבט אחד בתמונה וכל מי שמבין עניין יסכים: קינוחי כוסות מושלמים מכל בחינה שצריך להכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לקינוחי כוסות

קינוחי כוסות ללא קמח וסוכר

מתכון לקינוחי כוסות עם פודינג וניל וג'לי, ללא קמח וללא תוספת סוכר.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית בקוטר 20 / 24 ס"מ / תבניות קטנות לקינוחים

המצרכים

לבסיס:

  • 4 חלבונים
  • 1 כף סטיביה
  • 4 חלמונים
  • 1 כף שמן
  • 1 חבילה פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר (80 גרם)

לשכבת הקוקוס:

  • 1 חפיסה שוקולד לבן ללא סוכר (100 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • ½2-2 כוסות קוקוס

לציפוי:

  • 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר (80 גרם)
  • פיסטוקים / קוקוס טחונים (לפיזור)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • מקציפים 4 חלבונים, כף סטיביה, עד שהקצף נהיה לבן ויציב.
  • בקערה מערבבים את 4 החלמונים עם כף שמן ומוסיפים לקצף.
  • מוסיפים חבילת פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר, ממשיכים להקציף עד שהכל נטמע.
  • מוזגים לתבנית משומנת או לתבניות הקינוחים הקטנות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה, עד שמתייצב, מוציאים ומקררים.

להכנת שכבת הקוקוס:

  • במיקרו בתוך קערה ממיסים חבילת שוקולד לבן ללא סוכר עם מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל ומערבבים עד להמסת השוקולד.
  • מוסיפים 2-2.5 כוסות קוקוס ומערבבים עד שהתערובת נהיית אחידה.
  • את תערובת הקוקוס משטחים על גבי העוגה/הקינוחים.

להכנת הציפוי:

  • מכינים פודינג וניל ללא סוכר, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • מוזגים על גבי העוגה/הקינוחים ומשטחים, מפזרים מעל פיסטוקים / קוקוס טחונים.

הערות וטיפים

שומרים מכוסה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לקינוחי כוסות
צילום: בטי דרעי
מתכון לקינוחי כוסות
צילום: בטי דרעי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: קינוחי כוסות מתכון מאת: בטי דרעי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?