| |

עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)

טעם משגע במרקם שמיימי. עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
בהשראת: אפרת סלוצקין
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
עוגת שוקולד

אין מתאים יותר לחג פסח הקרב מעוגת שוקולד נדירה ועסיסית ששולפים בדקות ומכינים בקלי קלות!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן מיוחדת לפסח, המקבלת טעם משגע ביותר מבסיס עשיר בשוקולד אמיתי, ומרקם שמיימי ומנחם שעושה טוב גם בפה וגם בלב.

עוגה חגיגית ומושלמת לכל התקהלות של אהובים, שתרים לכולם את השמחה ותשאיר אותם מכורים לעוד!

מתכון באדיבות: אפרת סלוצקין

ספר המתכונים של אפרת סלוצקין

 

עוגת שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)

טעם משגע במרקם שמיימי. עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אפרת סלוצקין

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 ¼ כוסות קמח כרגיל כשר לפסח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים במהירות איטית את השמן ושמנת.
  • מערבבים בקערה את הקקאו, שוקולית, אבקת אפייה, וקמח.
  • לאחר מכן מוסיפים את היבשים למיקסר ומאחדים הכל ביחד.
  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות, ומכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שוקולד


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד

לפרווה מה עדיף שמנת צמחית או מים?
מועדף שמנת צמחית.
אפשר בקמח כשלפ של אסם?
בהחלט.
איזה קמח ללא גלוטן יש כשר לפסח?
קמח כרגיל ללא גלוטן, קמח תמי ללא גלוטן, קמח של שי מהטבע ללא גלוטן, וכולם כשרים לפסח.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגה שוקולד לפסח (ללא גלוטן) – אפרת סלוצקין

Similar Posts

5 Comments

  1. יצאה לי פאג' כזאת שוקולדית מעולה. הוצאתי שבאמצע היה קצת פירורים היא נפלה מעט לא היתה גבוהה אבל יצאה ממש טעימה. שמתי שמנת צימחית ריץ' ומעל גאנש מ200 גר' שוקולד מריר+ 250 גרם שמנת צימחית.
    כמו העוגת שוקולד של המסעדות שמגישים לצד הגלידה. מתוקה וטעימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?