| | |

עוגה אנגלית בחושה נוסטלגית

עוגה אנגלית נוסטלגית וטעימה במיוחד. טעם עשיר שיזכיר לכם זיכרון ילדות בלתי נשכח.
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.20 על ידי 10 דירוגים
עוגה אנגלית

עוגה אנגלית היא ללא ספק אחת מהעוגות עם הכי הרבה זיכרונות ילדות.

 

במתכון עוגה אנגלית בחושה נוסטלגית הבא נדריך אתכם שלב אחר שלב איך להכין קלאסיקה שתשאיר לכם טעם של עוד. מדובר בעוגה עשירה בפירות וטעימה במיוחד. מוכנים לצאת איתנו למסע נוסטלגי ומיוחד?

 

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגה אנגלית
צילום: נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגה אנגלית

  • עוגה נוסטלגית עם טעמי ילדות מדהימים
  • עוגה בחושה עם הכנה מהירה ופשוטה
  • טעמים נפלאים שישאירו לכם טעם של עוד
שורה תחתונה: עוגה מדהימה ונוסטלגית שתיקח אתכם לעבר ותשאיר לכם טעם של עוד.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 

 

עוגה אנגלית

עוגה אנגלית בחושה נוסטלגית

עוגה אנגלית נוסטלגית וטעימה במיוחד. טעם עשיר שיזכיר לכם זיכרון ילדות בלתי נשכח.
ציון 4.20 על ידי 10 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
באדיבות: נירית קיקו

ציוד

1 מיקסר
1 קערה לערבוב
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם סה"כ)
  • 4 יחידות ביצים
  • 1 גביע יוגורט (200 מ"ל, או שמנת חמוצה)
  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 יחידות תפוז (לגרידת תפוז)
  • 100 גרם פירות הדר מסוכרים

אופן ההכנה

  • במיקסר מעבדים את החמאה, הסוכר וסוכר הוניל לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבול במהירות איטית עד בינונית , מוסיפים את היוגורט וגרידת התפוז ומערבבים לאיחוד.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר .
  • בקערה קטנה מערבבים את הפירות המסוכרים עם כף קמח ומוסיפים לבלילת העוגה , אני משאירה קצת מהפירות כדי לפזר מעל העוגה.
  • מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומפזרים את הפירות המסוכרים שהשארנו מעל.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-40 דקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגה אנגלית
צילום: נירית קיקו


שאלות נפוצות: עוגה אנגלית

האם אפשר להמיר את המתכון הזה לפרווה? כן, אפשר להחליף חמאה במחמאה ואת היוגורט במיץ תפוזים או שמנת צמחית.
מה רמת הקושי של המתכון? מדובר במתכון פשוט למדי שלא מצריך ידע קודם באפייה.
כמה זמן לוקח עד שהעוגה מוכנה? זמן ההכנה בד"כ לוקח כ-15 דקות ועוד כ-40 דקות אפייה.

עוגה אנגלית
צילום: נירית קיקו
הבמה כולה שלכם:

"העוגה הכי טעימה תודה על המתכון!"
ארלט חכם

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נירית קיקו – מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko

Similar Posts

5 Comments

  1. שלום! בהוראות הכנה כתוב להוסיף ביצים בהדרגה,אבל ברשימת המצרכים לא צויינה כמות הביציםהשצריך להוסיף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?