Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)
טעם משגע במרקם שמיימי. עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
אפרת סלוצקין
המצרכים
▢
4
ביצים
▢
1 ½
כוסות סוכר
▢
½
כוס שוקולית
▢
½
כוס קקאו
▢
1 ¼
כוסות קמח כרגיל כשר לפסח
▢
1
כוס שמן
▢
1
שקית אבקת אפיה
▢
1
כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים במהירות איטית את השמן ושמנת.
מערבבים בקערה את הקקאו, שוקולית, אבקת אפייה, וקמח.
לאחר מכן מוסיפים את היבשים למיקסר ומאחדים הכל ביחד.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות, ומכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.