| | | | | | | |

עוגת אגוזים וקוקוס לפסח וכל השנה

מתכון פשוט להכנת עוגת אגוזים, קוקוס ושוקולד, ללא גלוטן ומתאימה לפסח!
בהשראת: שמחה אלגלי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגת אגוזים ושוקולד

עוגת אגוזים וקוקוס ללא גלוטן, מושלמת גם לפסח! מתכון קל לעוגה מפנקת שלא תמתינו לפסח כדי להכין!

פסח כבר מורגש באופק והחשק לאכול את מאכלי החג עולה וגובר עם כל יום שעובר, בייחוד כשכל עוגיות פסח החלו לצוץ בחנויות. בכל שנה, בפסח, אני אוהבת להכין את העוגות שלי ופחות לקנות אותן.

אחת העוגות שמככבת תמיד, ומושלמת גם לרגישים לגלוטן, זו עוגת אגוזים ושוקולד עם קצף ביצים שמשדרג כל ביס! עוגה שהיא חוויה משגעת עם כל ביס! מומלץ לא להמתין לחג ולהתחיל ליהנות כבר מעכשיו!

ספר המתכונים של שמחה אלגלי

עוגת אגוזים לפסח
צילום: שמחה אלגלי

למה באמת כדאי לכם: עוגת אגוזים ושוקולד

  • מתכון פשוט ביותר שכל אחד יכול להכין בבית בקלות!
  • עוגת אגוזים לפסח ללא גלוטן שלא משאירה תופעות לוואי לאחר אכילה!
  • עוגה מושלמת מרכיבים כשרים לפסח ואפשר ליהנות ממנה כל השנה!
  • שילוב טעמים משגע של אגוזים עם קוקוס, שוקולד וקצף ביצים שרק יעלה חיוך!

שורה תחתונה: לא משנה אם יש רגישות לגלוטן ולא משנה כשר לפסח, עוגת אגוזים כזו שכולם יכולים להכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת אגוזים ושוקולד

עוגת אגוזים וקוקוס לפסח וכל השנה

מתכון פשוט להכנת עוגת אגוזים, קוקוס ושוקולד, ללא גלוטן ומתאימה לפסח!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: שמחה אלגלי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 כוס סוכר
  • 6 חלמונים
  • 1 כפית נס קפה
  • 1 כוס אגוסים (קצוצים גס)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 מיכל קצפת צמחית (250 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • נפריד 6 ביצים ונקציף בקערה נפרדת 6 חלמונים עם כוס סוכר וכפית נס קפה.
  • בקערה נפרדת נשים כוס אגוזים קצוצים גס, כוס קוקוס, 100 גרם שוקולד מריר אפשר להכניס לשקית אוכל ולשבור גס עם פטיש שניצל 1 אבקת אפייה ונערבב היטב הכל..
  • את הנוזל נשפוך לקצף ביצים ואחר כך את היבשים לא נערבב הרבה אלא קצת עם המיקסר ואחר כך עם כף בצורת עטיפה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 למשך 45 דקות.
  • נבדוק עם קיסם אחרי 40 דקות שהעוגה אפויה.
  • לאחר האפייה נקרר ומחצה את העוגה.
  • נקציף קצפת צמחית עם 2 כפות אבקת סוכר, נמלא את העוגה ונסגור.
  • ניקח כוס מים רותחים עם כף נס קפה נערבב נשפוך על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת אגוזים וקוקוס
צילום: שמחה אלגלי

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: שמחה אלגלי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?