Go Back
קבב ביתי

מתכון לקבב ביתי מושלם ועסיסי

מתכון לקבב ביתי שמכינים בקלות במחבת אחת, תיבול מדויק, קיבוב פשוט של בשר טחון, מלאמלא בצל מקורמל מתחת ומעל וזה מוכן!
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: שירן לנקרי

המצרכים

  • 2 בצלים גדולים
  • פטרוזיליה
  • ½ ק"ג בשר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • שמן
  • בהרט

אופן ההכנה

  • נגרד בצל אחד גדול ונקצוץ פטרוזיליה במיקסר או ידנית.
  • שמים על חצי קילו בשר טחון ומתבלים במלח, פלפל, כמון שמן ובהרט לפי העין. אפשר לטעום טיפה על קצת האצבע ולשפר תיבול. נערבב היטב ונניח בצד.
  • בינתיים נחתוך בצל לרצועות, נטגן במחבת עד לקרמול כך שהבצל יהיה רך כמו חוטים
  • ניקח מהבשר, נכין צורה של קבב ונניח על הבצל שבמחבת ונטגן על אש בינונית עם מכסה עד שמוכן משני הצדדים. תוך כדי הטיגון נוסיף מלמעלה מלח ופלפל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.