קציצות סלומון עסיסיות ממכרות

קציצות דג סלמון עסיסיות וטעימות שחייבים להכין! מתכון קל ומהיר להכנת קציצות מטריפות, שנאכלות בארוחה כמו פיצוחים!
שילוב דגים בתפריט השבועי הוא בין המומלצים שיש מאחר שדגים מכילים כמות גבוהה של אומגה 3, המסייע במניעת אין־ספור תחלואות, אבל כשצריך לדאוג שהילדים יאכלו דגים זה כבר יכול להיות עניין מאתגר.
אז קבלו מתכון של קציצות דגים מטוגנות שהילדים לא יפסיקו לאכול! מתכון של קציצות סלמון עם טעם מעודן של דג, שלא בולט בתוצר הסופי, בתיבול משגע ומשתלבות נהדר עם כל תוספת שתכינו ליד!

למה באמת כדאי לכם: קציצות דג סלמון עסיסיות
- קציצות דג משגעות שהילדים ישמחו לאכול בכל ארוחה!
- קציצות עשירות באומגה 3 ומסייעות בחיזוק הגוף ובמניעת תחלואה!
- מנה עיקרית משגעת, שאפשר לאכול עם טחינה וסלט ירוק או כל תוספת!
- מתכון קל ומהיר ביותר שאפשר להכין גם בימים עמוסים!
שורה תחתונה: תכינו קציצות דג סלמון ותראו איך שהילדים זוללים! כל כך טעימות שהם יבקשו שתכינו שוב!

קציצות סלומון עסיסיות ממכרות
ציוד
המצרכים
- 4 חתיכות דג סלומון (גדולות )
- 1 ביצה
- 2 כפות פרורי לחם
- 2 כפות פטרוזליה / כוסברה (קצוצה)
- 1 בצל (בינוני מגורד)
- 3 שיני שום (קצוצות דק)
תבלינים:
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (גרוס)
- תבלין לדג /תבלין גריל עוף (לפי הטעם)
- שבבי צילי (מעט )
אופן ההכנה
- נקצוץ בעזרת סכין דק דק 4 חתיכות גדולות של דג סלומון.
- אם קוצצים במג'ימיקס לקצוץ לחתיכות גסות, לא לטחון לגמרי.
- נוסיף ביצה, פרורי לחם, פטרוזליה/כוסברה קצוצה, בצל בנוני מגורד, שיני שום קצוצות דק.
- נתבל במעט מלח, פלפל שחור גרוס, תבלין לדג /תבלין גריל עוף, מעט שבבי צילי.
- נערבב את העיסה היטב וניצור קציצות שטוחות ונטגן בשמן עמוק.

רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: Eti Zohar Zohar
אפשר דג סלמון מקופסאת שימורים?
היי נעמה,
נכון, אפשר בכיף 🙂