Go Back
מתכון בעבע בתמר

בעבע בתמר עוגיות נוסטלגיות

שילוב של בצק שמרים פריך עם מלית תמרים, נותן לכם עוגיות באבא משגעות שכדאי להכיר!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: תקווה תיקי וינשטיין

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 2 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  • נכניס את כל המצרכים לקערה ונלוש עד לקבלת בצק אחיד ונכסה ונשאיר להתפחה שעה וחצי.
  • נקרוץ בצק בגודל ביצה נפתח מעט ונמלא בכדור קטן של תמר כבוש.
  • נסגור כמו שסוגרים קובה ונרדד לעיגול ועם מזלג נעשה חורים.
  • נשים את העוגיות בתבנית נמרח מעל ביצה ונפזר שומשום.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 250 מעלות עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.