| |

מתכון לחזה עוף במחבת שתמיד עסיסי

חזה עוף צרוב על מחבת פסים יבוא נפלא מגישים לצד סלט רענן, אורז רך או פירה נימוח.
בהשראת: צילום: סבתא לאה
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
חזה עוף במחבת, מתכון חזה עוף במחבת, חזה עוף במחבת פסים

בשביל מנה נפלאה של חזה עוף צרוב על מחבת פסים דיאטטי, צריך בעיקר, כן, כן, לנוח! ההכנה שלו כ"כ פשוטה, שרוב הזמן גם הנתחים הדקים והעסיסיים הנפלאים שלו נחים.

ואיפה הם נחים? במרינדה משגעת של שמן עם תבלין על האש, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה, כורכום ועוד כמה בעלי ארומה נפלאה, כך שיספוג את כל הטעמים ויקבל צבעוניות אדומה עמוקה ומגרה.

אחרי "מנוחה" של כחצי שעה, מוציאים את הנתחים המושרים, מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים, צורבים את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים. תוספת אהובה בצד ו…מתחילים לזלול חזה עוף עסיסי מושלם, צרוב מבחוץ ורך רך רך מבפנים

ספר המתכונים של סבתא לאה

חזה עוף במחבת, מתכון חזה עוף במחבת, חזה עוף במחבת פסים
צילום: סבתא לאה

למה באמת כדאי לכם: מתכון לחזה עוף במחבת

  • חזה עוף במחבת פסים יבוא נפלא מגישים לצד סלט רענן, אורז רך או פירה נימוח, כל אחד מה שהוא אוהב.
  • נכון, כולנו אוהבים שניצל, אבל מתכון חזה עוף במחבת קצת יותר, וגם קצת יותר טעים…

שורה תחתונה: ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה בכלום עבודה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חזה עוף במחבת, מתכון חזה עוף במחבת, חזה עוף במחבת פסים

מתכון לחזה עוף במחבת שתמיד עסיסי

חזה עוף צרוב על מחבת פסים יבוא נפלא מגישים לצד סלט רענן, אורז רך או פירה נימוח.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: צילום: סבתא לאה

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • 1 קילו שניצל עוף דק
  • 5 כפות שמן זית או 5 כפות שמן קנולה (מה שאוהבים.)
  • 2 כפות תבלין על האש
  • 1 כף תבלין לגריל עוף / תבלין לפרגיות / תבלין לשיפודים (מה שאוהבים.)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף במלח.)
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פפריקה חריפה (אופציה לאוהבי החריף)
  • 3-4 כפות מים חמים

אופן ההכנה

  • נניח את חזה העוף בקערה גדולה .
  • בקערה קטנה נערבב היטב את השמן, התבלינים והמים עד לתערובת אחידה.
  • נשפוך את תערובת התבלינים על חזה העוף ומשרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהעוף יספוג את כל הטעמים).
  • נחמם מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים.
  • נצרוב את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים.
  • ניזהר לא לייבש את חזה העוף.
  • נניח בצלחת על נייר סופג .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חזה עוף במחבת, מתכון חזה עוף במחבת, חזה עוף במחבת פסים
צילום: סבתא לאה

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון לחזה עוף במחבת

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: מתכון לחזה עוף במחבת מאת: סבתא לאה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?