| | | | | |

עוגת שמרים גבינה אישית (סרטון)

מתכון קל להכנת כוסיות שמרים במילוי גבינה. גרסה מפתיעה של עוגת שמרים גבינה.
בהשראת: צחית חמו
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
מתכון עוגת שמרים גבינה

עוגת שמרים גבינה בהגשה אישית ומגניבה! מתכון משגע לכוסיות שמרים במילוי גבינה מפנק ולא תאמינו כמה קל להכנה!

עוגת שמרים גבינה היא ללא ספק העוגה הכי מבוקשת אצלנו, אבל לפעמים, מתחשק לי להכין אותה קצת אחרת בתור כוסיות קטנות, פרחונים ממולאים בקרם גבינה עשיר ורק צורת ההגשה הזו מטריפה את כל האורחים והמשפחה.

מתכון פשוט להכנה ויש גם סרטון להמחשת הכנת הצורה, ולא תאמינו איזה שדרוג זה יעשה לאירוח שלכם! מאפי שמרים במילוי גבינה שכל ביס יותר חלומי ומפנק מהשני ומומלץ מאוד להכין הרבה כי זה מתחסל מהר!

ספר המתכונים של צחית חמו

מתכון עוגת שמרים גבינה
צילום: צחית חמו

למה באמת כדאי לכם: עוגת שמרים גבינה

  • עוגת שמרים גבינה בהגשה אישית, ייחודית ויצירתית ביותר!
  • מתכון פשוט וקל, שכולם יכולים להכין בבית, ויש גם סרטון לעזר!
  • מאפי שמרים משגעים, עשירים במילוי גבינה קטיפתית ומפנקת!
  • מאפה משגע שישדרג לכם את האירוח בכמה רמות ותמיד יגרוף מחמאות!

שורה תחתונה: אם אתם אוהבים עוגת שמרים גבינה, המתכון הזה יטריף גם אתכם! פשוט חובה להכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון:

מתכון עוגת שמרים גבינה

עוגת שמרים גבינה אישית (סרטון)

מתכון קל להכנת כוסיות שמרים במילוי גבינה. גרסה מפתיעה של עוגת שמרים גבינה.
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: צחית חמו

ציוד

מיקסר
תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כף תמצית ווניל
  • ¾ כוס שמן
  • מלח (קורט)
  • 2-3 כוסות מים חמים

למילוי גבינה:

  • 2 חבילות גבינה טוב טעם (500 גרם)
  • 1 חבילה גבינת סקי (250 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית ווניל
  • 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נשים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים יחד חוץ מכוס וחצי קמח שנשאיר בצד.
  • נערבל 6 דקות עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט בדפנות.
  • נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את שאר הקמח.
  • נמשיך לערבל עד לקבלת בצק גמיש ורך.
  • נשמן מעט את כדור הבצק שהתקבל, נכסה בניילון להתפחה עד להכפלת הנפח.

להכנת מילוי הגבינה:

  • נכניס לקער את מצרכי מילוי הגבינה ונבחוש היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
  • נעביר לשקית זילוף ללא צנטר.

המשך הכנה:

  • לאחר ההתפחה נרדד את הבצק על משטח מקומלח לעובי 1/2 סנטימטר.
  • נקרוץ לעיגולים בקוטר 6 סנטימטר.
  • נחרוץ 3 חריצים ונשאיר את מרכז העיגול שלם.
  • נזלף את בלילת הגבינה למרכז ונסגור בצורת עטיפה את שלושת חלקי הבצק.
  • נכסה עם ניילון רופף להתפחה של 15 דקות.
  • נמרח ביצה טרופה מעל ונאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 25 דקות עד להשחמה.
  • לאחר האפייה נמרח מעל הלחמניות דבש מהול במעט מים רותחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שמרים גבינה

הבצק זה המתכון הרגיל שלך?
כן, זה הבצק שאני תמיד עובדת איתו, לעיתים יש תוספת של 50 גרם חמאה מומסת, לא חייב בכלל.
ניתן למלא בשוקולד? לא יגלוש?
שוקולד חייב לשלב עם קוקוס/אגוזים קצוצים.
מה אפשר במקום חלב של המילוי כי אין לי כרגע?
במילוי של הגבינה -תראי לפי המרקם שלא יהיה קשה מידי, במקום חלב את יכולה לשים קצת יותר גבינת סקי או אפילו מעט מים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגת שמרים גבינה
צילום: מיטל רחמים חזות
מתכון עוגת שמרים גבינה
צילום: מיטל רחמים חזות

"יצא מושלםםם!"
מיטל רחמים חזות


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.25 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements