עוגת שמרים גבינה אישית (סרטון)
עוגת שמרים גבינה בהגשה אישית ומגניבה! מתכון משגע לכוסיות שמרים במילוי גבינה מפנק ולא תאמינו כמה קל להכנה!
עוגת שמרים גבינה היא ללא ספק העוגה הכי מבוקשת אצלנו, אבל לפעמים, מתחשק לי להכין אותה קצת אחרת בתור כוסיות קטנות, פרחונים ממולאים בקרם גבינה עשיר ורק צורת ההגשה הזו מטריפה את כל האורחים והמשפחה.
מתכון פשוט להכנה ויש גם סרטון להמחשת הכנת הצורה, ולא תאמינו איזה שדרוג זה יעשה לאירוח שלכם! מאפי שמרים במילוי גבינה שכל ביס יותר חלומי ומפנק מהשני ומומלץ מאוד להכין הרבה כי זה מתחסל מהר!
למה באמת כדאי לכם: עוגת שמרים גבינה
- עוגת שמרים גבינה בהגשה אישית, ייחודית ויצירתית ביותר!
- מתכון פשוט וקל, שכולם יכולים להכין בבית, ויש גם סרטון לעזר!
- מאפי שמרים משגעים, עשירים במילוי גבינה קטיפתית ומפנקת!
- מאפה משגע שישדרג לכם את האירוח בכמה רמות ותמיד יגרוף מחמאות!
שורה תחתונה: אם אתם אוהבים עוגת שמרים גבינה, המתכון הזה יטריף גם אתכם! פשוט חובה להכין!
עוגת שמרים גבינה אישית (סרטון)
ציוד
המצרכים
לבצק:
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים
- 1 כף תמצית ווניל
- ¾ כוס שמן
- מלח (קורט)
- 2-3 כוסות מים חמים
למילוי גבינה:
- 2 חבילות גבינה טוב טעם (500 גרם)
- 1 חבילה גבינת סקי (250 גרם)
- ½ כוס חלב
- 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
- 4 כפות סוכר
- 1 כף תמצית ווניל
- 1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
להכנת הבצק:
- נשים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים יחד חוץ מכוס וחצי קמח שנשאיר בצד.
- נערבל 6 דקות עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט בדפנות.
- נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את שאר הקמח.
- נמשיך לערבל עד לקבלת בצק גמיש ורך.
- נשמן מעט את כדור הבצק שהתקבל, נכסה בניילון להתפחה עד להכפלת הנפח.
להכנת מילוי הגבינה:
- נכניס לקער את מצרכי מילוי הגבינה ונבחוש היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
- נעביר לשקית זילוף ללא צנטר.
המשך הכנה:
- לאחר ההתפחה נרדד את הבצק על משטח מקומלח לעובי 1/2 סנטימטר.
- נקרוץ לעיגולים בקוטר 6 סנטימטר.
- נחרוץ 3 חריצים ונשאיר את מרכז העיגול שלם.
- נזלף את בלילת הגבינה למרכז ונסגור בצורת עטיפה את שלושת חלקי הבצק.
- נכסה עם ניילון רופף להתפחה של 15 דקות.
- נמרח ביצה טרופה מעל ונאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 25 דקות עד להשחמה.
- לאחר האפייה נמרח מעל הלחמניות דבש מהול במעט מים רותחים.
שאלות נפוצות: עוגת שמרים גבינה
הבצק זה המתכון הרגיל שלך? כן, זה הבצק שאני תמיד עובדת איתו, לעיתים יש תוספת של 50 גרם חמאה מומסת, לא חייב בכלל. |
ניתן למלא בשוקולד? לא יגלוש? שוקולד חייב לשלב עם קוקוס/אגוזים קצוצים. |
מה אפשר במקום חלב של המילוי כי אין לי כרגע? במילוי של הגבינה -תראי לפי המרקם שלא יהיה קשה מידי, במקום חלב את יכולה לשים קצת יותר גבינת סקי או אפילו מעט מים. |
הבמה כולה שלכם:
"יצא מושלםםם!"
מיטל רחמים חזות
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגת שוקולד פרווה חובה כל שבת
- פשטידת תפוחי אדמה מנצחת
- עוגת זברה בחושה מרשימה (סרטון הכנה)
- קציצות בשר טחון של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לשבת מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: צחית חמו