| | | | |

מתכון ללחם אוורירי וקל

מתכון קל להכנת לחם ביתי איכותי וטעים! לחם מושלם לכל ארוחה ויש גם סרטון.
בהשראת: גאי שוקרון
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
מתכון ללחם ביתי

לחם ביתי הכי מפנק שיש וקל להכנה, שתכינו שוב ושוב! מתכון קל להכנת לחם משגע, במרקם מושלם!

לחמים הם סוגיה רצינית, בייחוד כשהולכים לסופר או למאפיות, ובפועל לא תמיד יודעים מה הרכיבים וכמה אחוזים יש מכל רכיב בתוך הלחם. נוסף על כך, אם נחשב את העלויות, המסקנה הבאה היא להכין את הלחם בבית.

אז קבלו מתכון ללחם ביתי משגע, שיעלה לכם פחות מחצי מחיר ויהיה יותר מושלם מכל לחם שתקנו. גם טעים, גם מפנק וגם זול בהרבה. ה מתכון שכדאי לשנן ולהכין באופן קבוע.

ספר המתכונים של גאי שוקרון

"לחם – פצצה!"
אפרת יעקב

מתכון ללחם ביתי
צילום: אפרת יעקב

למה באמת כדאי לכם: מתכון ללחם

  • לחם ביתי עשיר ומפנק, שאין לו תחרות באף מאפייה וסופר!
  • מתכון ללחם שמכינים בקלות ויש גם סרטון הכנה!
  • מתכון מנצח ללחם משגע, שתמיד יוצא מוצלח!
  • לחם טעים כל ארוחה וניתן לשלוט באיכות ובעלויות הרכיבים!

שורה תחתונה: לחם ביתי זה אין ולחם קנוי זה אאוט כי על איכות לא מתפשרים וכי כסף לא גדל על העצים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון ללחם ביתי

מתכון ללחם אוורירי וקל

מתכון קל להכנת לחם ביתי איכותי וטעים! לחם מושלם לכל ארוחה ויש גם סרטון.
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: גאי שוקרון

ציוד

סיר לתנור

המצרכים

  • קמח (380 גרם )
  • ½ כף שמרים
  • מים (300 מ"ל )
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • ½1 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • לערבב את כל הרכיבים עם כף לבצק דביק ולעטוף בניילון נצמד ולהתפיח חצי שעה.
  • לערבב את הבצק פזר טיפה קמח מעל ולהתפיח עוד חצי שעה.
  • שוב לערבב את הבצק לפזר מעט קמח ולהתפיח חצי שעה. ( סה"כ: 3 התפחות 2 ערבובים)
  • לקמח את משטח העבודה להכין כיכר לחם עגולה להניח על נייר אפיה ונשים בתוך סיר שמתאים לאפייה בתנור.
  • נכניס את הבצק לתנור 20 דקות על חום של 200 מעלות טורבו, ולשים את הסיר בתנור מכוסה.
  • לאחר 20 דקות להוציא את המכסה ולאפות עוד 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון ללחם ביתי
צילום: אפרת יעקב
מתכון ללחם ביתי
צילום: אפרת יעקב
מתכון ללחם ביתי
צילום: אפרת יעקב

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: גאי שוקרון, שיתוף מתכון אפרת יעקב

Similar Posts

4 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements