עוגיות חמאה אלוהיות נימוחות
מתכון פשוט לעוגיות חמאה, פשוטות וטעימות, מושלמות להגשה בכל עת!
עוגיות חמאה מדהימות, נימוחות והכי טעימות שיש! מתכון קל ונהדר להכנה גם עם הילדים ולבלות איתם זמן איכות!
אין פעילות יותר כיפית ומהנה לעשות עם הילדים בבית, כמו לאפות איתם עוגיות. כבר בשלבי ההכנה המוקדמים ועד הכנת הצורות ושלב האפייה, שריח האפייה משגע את כולם והילדים עומדים בציפייה ליד התנור.
אז קבלו מתכון קל לעוגיות חמאה נימוחות, בטעם נוסטלגי ומראה קלאסי. אם אתם מכינים עם הילדים, תופתעו לגלות את הצורות שהם יכינו וזאת, ללא ספק, חוויה שאין שנייה לה!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות חמאה אלוהיות
- עוגיות חמאה קלאסיות שכולם אוהבים, מקטן ועד גדול!
- פעילות משולמת לעשות עם הילדים ולהעביר איתם זמן איכות!
- כל כך טעימות שבכל פעם שתעברו לידן תהיו חייבים לנשנש אחת לפחות!
- עוגיות משולמות להגשה לצד כוס קפה איכותי או תה צמחים עשיר!
שורה תחתונה: כמה קלאסיות, ככה אהובות! עוגיות חמאה טעימות שמכינים בקלות ותמיד כיף לאכול!
עוגיות חמאה אלוהיות נימוחות
מתכון פשוט לעוגיות חמאה, פשוטות וטעימות, מושלמות להגשה בכל עת!
לדרג
כמות 0
ציוד
מיקסר
תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
- חמאה רכה (350 גרם )
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- אבקת סוכר (150 גרם )
- 2 כוסות קמח
- 2 כוסות קורנפלור
- 3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
- בקערת מערבל עם וו גיטרה ואז נשים חמאה, סוכר וסוכר וניל.
- את הקמח והקורנפלור , נוסיף לקערה ונערבל במהירות איטית, תוך כדי הערבול נוסיף את השמן.
- נמשיך לערבל במהירות בינונית עד שנקבל גושי בצק.
- ניקח פיסת בצק קטנה ונגלגל אותה לכדור.
- נניח בתבנית במרווחים של 2.5 ס"מ ונלחץ קלות עם מזלג על כדור על מנת שנטביע בו הפסים.
- נרפד 2 תבניות אפייה בנייר אפייה נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ 30 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע קרם בהיר.
- נצנן היטב ובוזקים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון לעוגיות חמאה
אפשר עם מרגרינה במקום חמאה שיהיה פרווה? עוגיות כאלה מומלץ רק חמאה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.