עוגיות מבצק פריך – מתכון קל ומהיר לבצק פריך וטעים ביותר שפשוט נמס בפה! אפשר להכין איזה איזה סוג עוגייה שרוצים, ומבטיחים שיצא פצצה. בצק מדהים שניראה טעים ומזמין. רוצו להכין!
מתכון באדיבות: טובה ניסים  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות מבצק פריך

מצרכים 

קילו קמח
כוס/200 גרם סוכר
20 גרם סוכר וניל
20 גרם אבקת אפייה
כוס/250 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
200 גרם מחמאה חמאה
כוס/200 גרם שמן


אופן הכנה 

נערבב את כל המצרכים ונכין בצק
לחלק את הבצק לכמה עוגיות בגודל שבא לכם.
למרוח בתמרים או בממרח תמרים וקינמון.אגוזים. או מה שבא לכם.
לאפות בחום 180 לפזר אבקת סוכר
מילוי וצורה איך שרוצים, השמיים הם הגבול!
#הערה: אם יוצא דביק אז להוסיף מעט קמח ולעבד אותו על המשטח.

שאלות ותשובות

שאלה:  כמה כוסות יש בשקית. ואיזה משקל המחמאה?
תשובה: שקית זה קילו יש בה 7כוסות קמח, מחמאה זה 200 גרם.
שאלה: נראה טוב.אבל לא יותר מדי גם שמן ומחמאה???
תשובה: אפשר לעשות רק עם מחמאה בלי שמן. אבל מי שרוצה אותו פריך נמס בפה.לשים שמן.

שאלה: כמה זמן בתנור ? העוגיות נראות מדהים
תשובה: העוגיות צריכות לקבל מעט צבע חום בהיר.זה בערך 25 דקות, אבל עדיף לבדוק מדי פעם. כי כל תנור והאפייה שלו.

שאלה: אם אני מחליפה לחמאה אז כמה קמח ? כי קילו זה הרבה בשביל 200 גרם חמאה.
תשובה:  בקילו להוסיף 2מחמאה או חמאה זה יוצא 400 גרם.

עוד מתכוני עוגיות מבוקשים:


עוגיות מבצק פריך
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי יהודית,
      הוספנו את הכמויות המדויקות בגרמים לנוחיותך. תודה רבה על התגובה שלך ובהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *