| | | | |

קציצות עוף ברוטב צהוב

מתכון קל לקציצות עוף ברוטב צהוב, עם אפונה ותפוחי אדמה. ארוחה מושלמת לילדים!
בהשראת: טלי דוידוב
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
מתכון קציצות עוף ברוטב צהוב

קציצות עוף ברוטב צהוב עם אפונה ותפוחי אדמה! מתכון לארוחה מזינה וטעימה שמכינים בסיר אחד וכל המשפחה תתלהב!

 

כל מי שיש לו ילדים יודע שלהכין ארוחה שכל הילדים אוהבים ושגם תהיה מזינה מספיק, זו יכולה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית, אלא אם מדובר בשניצל וצ'יפס. 

 

אז כדי להוריד מכם דאגה אחת השבוע, יש לנו מתכון לארוחה טעימה שכל הילדים יאכלו בהנאה והיא עשירה ומזינה! מתכון פשוט להכנה ותקבלו ארוחה מלאה וטעימה שתספיק לכל המשפחה וכולם גם יבקשו תוספת!

ספר המתכונים של טלי דוידוב

מתכון קציצות עוף ברוטב צהוב
צילום: טלי דוידוב

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון קל ופשוט, שמכינים בסיר אחד וכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • קציצות עוף ברוטב צהוב, המנה הכי מבוקשת בקרב הילדים!
  • ארוחה עשירה ומזינה, המכילה את כל הערכים התזונתיים שמומלץ לצרוך!
  • ארוחה מושלמת לארוחת צהריים ולארוחת ערב גם בימי השבוע וגם בסופי השבוע!

שורה תחתונה: אם אתם רוצים  לעבור יום בלי לדאוג לתזונת הילדים, כדאי להכין קציצות עוף ברוטב צהוב!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון קציצות עוף ברוטב צהוב

קציצות עוף ברוטב צהוב

מתכון קל לקציצות עוף ברוטב צהוב, עם אפונה ותפוחי אדמה. ארוחה מושלמת לילדים!
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: טלי דוידוב

ציוד

סיר רחב

המצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו חזה עוף (טחון)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 1 ביצה
  • ¼ כוס פירורי לחם
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כמון

לרוטב:

  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כף כרכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף כורכום
  • ½ כפית טימין
  • ½ כפית כמון
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • תפוח אדמה (חתוך לקוביות - כמה שאוהבים)
  • אפונה (כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

להכנת הקציצות:

  • לחתוך את הבצל והפטרוזיליה דק לערבב עם כל רכיבי הקציצה בקערה.
  • להוסיף תבלינים ביצה פירורי לחם ולערבב היטב עם החזה עוף טחון.
  • להכין קציצות עגולות להעזר בקערת מים בצד לטבול ידיים לכל כדור כדי שלא ידבקו הידיים לעיסה.

להכנת הרוטב:

  • לטגן בצל עם 4 כפות שמן עד הזהבה ולהוסיף את קוביות תפוח אדמה.
  • להוסיף תבלינים ואז אפונה ולכסות עם מים בגובה 2 ס''מ מעל התבשיל. לבשל 15 דקות.
  • אחרי שהתפוח אדמה התרכך מעט נוסיף את כדורי הקציצות ונמשיך לבשל 15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון קציצות עוף ברוטב צהוב
צילום: טלי דוידוב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי חלי,
      את צודקת, תודה רבה ששמת לב. הוספנו את המים בהוראות ההכנה.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?