| | | | | |

פוקצ’ה מיני מהירה עם ירקות

מתכון קל להכנת פוקצ'ה בהגשה אישית מדליקה! ללא ביצים ומושלם לכל עת.
בהשראת: עטרה ז׳ורנו
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
מתכון פוקצ'ה

פוקצ'ה עשירה בירקות בגרסה חגיגית ומדליקה! מתכון לפוקצ'ינות מטריפות, שמכינים בקלות וישגעו את כל מי שיטעם!

לא צריך לחפש סיבה למסיבה כדי להכין מטעמים מדליקים ולהתפנק עם המשפחה ולפעמים כשמתחשק להתפנק קצת יותר אפשר להכין מנות קטנות ומדליקות כמו פוקצ'ינות, שרק צורת ההגשה שלהן מעלה את המורל!

קבלו מתכון לפוקאצ'ות בהגשה חגיגית ואישית, כל כך מדליקות שלא תרצו להרוס להן את המראה, אבל בכל זאת כאלה טעימות שלא באמת תעמדו בפיתוי ותזללו! מתכון של פוקצ'ה ללא ביצים, מושלמת גם לצמחונים ולטבעונים!

ספר המתכונים של עטרה ז’ורנו

מתכון פוקצ'ה
צילום: עטרה ז’ורנו

למה באמת כדאי לכם: מתכון פוקצ'ה

  • מתכון פשוט ומהיר שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • פוקצ'ה מטריפה עם ירקות, בהגשה חגיגית שמעלה חיוך!
  • מתכון ללא ביצים שגם טבעונים וצמחונים יכולים ליהנות!
  • פוקצ'ינות עשירות בירקות, מזינות וטעימות שיגרפו מחמאות!

שורה תחתונה: מי שאוהב פוקצ'ה חייב להכין את המתכון הזה! קל, צבעוני וחגיגי שיתבל לכם את היום!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון פוקצ'ה

פוקצ’ה מיני מהירה עם ירקות

מתכון קל להכנת פוקצ'ה בהגשה אישית מדליקה! ללא ביצים ומושלם לכל עת.
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: עטרה ז׳ורנו

ציוד

תבנית מאפינס
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 3 כפות שמרים
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 כוסות מים קרים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף מלח

לירקות:

  • 1 חציל
  • 2 בטטות
  • 1 בצל לבן
  • ½ צרור כוסברה
  • 10 עגבניות שרי
  • מלח גס (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • שמן (מעט)

אופן ההכנה

  • נחתוך את הירקות למקלות ונתבל במלח, פלפל שחור ושמן.
  • נאפה את הירקות בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות.
  • לאחר האפייה יש לתת לירקות התקררות מלאה לפני שמניחים על הפוקצ׳ה.
  • נערבב את הקמח, השמרים והסוכר היטב בקערת המיקסר כ-2 דקות בעזרת וו גיטרה.
  • לאחר שהחומרים היבשים יתערבבו יש להוסיף את המים וכוס שמן וללוש למשך 5 דקות.
  • נוסיף את כף המלח וללוש לישה נוספת של 5 דקות.
  • לאחר מכן נניח את הבצק להתפחה של שעה.
  • שוקלים כל פוקאצ׳ינה למשקל של 50 גרם ושמים בתוך תבנית מאפינס/ קוקוט.
  • מניחים מעל כ-2 כפות מהירקות ומעליהם להניח את העגבניות שרי.
  • מכניסים לתנור ואופים בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פוקצ'ה
צילום: עטרה ז׳ורנו

 


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עטרה ז׳ורנו

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?