עוגת מייפל עם אגוזים
מתכון פשוט ברור להכנה מהירה וקלה של עוגה מטריפה שנראית מיליון דולר.
עוגת מייפל עם אגוזים – עוגת מייפל מפנקת עם אגוזי לוז או המלך עשירים וטעימים.
מתכון מהיר וקל לעוגה מטריפה שנראית מיליון דולר. מומלצת בחום!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית אפייה בינונית / סיר פלא
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס שמן
- 5 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ½1 כוסות אגוזי לוז / אגוזי המלך
אופן ההכנה
- נקציף את הביצים בלי להפריד, עם הסוכר למשך כ 5 דקות.
- נוסיף בהדרגה את שאר החומרים (למעט האגוזים).
- נשמן תבנית מתאימה ונכניס את הבלילה.
- לפזר למעלה כוס וחצי אגוזי לוז או אגוזי המלך גרוסים מעט גס.
- נאפה על חום 180 מעלות למשך כארבעים דקות.
- עם צאת העוגה מהתנור נשפוך סירופ מייפל בנדיבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת מייפל
אם אני עושה את זה בתבנית אינגליש קייק אז זה חצי מהכמות? תכיני שתיים אינגליש ניתן להקפיא. |
הבמה כולה שלכם:
"תודה רבה על המתכון, שנה טובה ומבורכת לך ולבני משפחתך!"
אילנית פרנקל
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
אשמח לדעת כמה מייפל בערך לשפוך? חצי כוס? כוס? כמה כפות?
לשפוך קצת ולהוסיף הדרגתית לפי העין ולפי כמה רטובה וספוגה במייפל אוהבים את העוגה, בהצלחה ובתיאבון!
כתוב להוסיף לביצים והסוכר את שאר החומרים, אבל זה בלי האגוזים אותם מפזרים מעל או שהאגוזים נכנסים לבלילה ובנוסף מפזרים מלמעלה?
האגוזים הם לקישוט למעלה נכון, חג שמח ובתיאבון.
העוגות נראות מעולה ואני בטוחה שהן גם טעימות מאוד. כל הכבוד על השיתוף
היי אדריאנה,
שמחים שאהבת את העוגות באתר 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי ליהנות ממתכונים מעולים שיישלחו אלייך מדי יום!