| | | |

פאי תפוחים טעים וממכר

מתכון קל להכנת פאי תפוחים, מבצק עדין ופריך ומלית עשירה ומפנקת.
בהשראת: אתי שחר
ציון 3.86 על ידי 7 דירוגים
מתכון פאי תפוחים

פאי תפוחים משגע שמכינים בכלום זמן! מתכון פשוט ביותר להכנת פאי נדיר עם בצק עדין ופריך ומלית תפוחים מפנקת!

אחד הקינוחים הקלאסיים שיש, שכולם אוהבים תמיד, זה פאי תפוחים ואני נוהגת להכין אותו באופן קבוע בסופי שבוע ובאירוח. המתכון פשוט מאוד להכנה וריח האפייה משכר חושים ומבשם כל הבית בקינמון.

מתכון פשוט וקל שכולם יכולים להכין בבית גם כשלוח הזמנים צפוף, ותקבלו קינוח משגע שתמיד כיף לאכול. פאי טעים כל כך שכולם תמיד מחמיאים ומבקשים את המתכון!

ספר המתכונים של אתי שחר

מתכון פאי תפוחים
צילום: אתי שחר

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • פאי תפוחים מבצק פריך ומלית תפוחים משגעת!
  • ניתן להפחית בכמות הסוכר והפאי תמיד יוצא טעים!
  • ניתן להכין גם פרווה ולהמיר את החמאה במחמאה!

שורה תחתונה: פאי תפוחים מפנק במיוחד שכדאי להכין גם כשאין סיבה! כל כך טעים שזו סיבה בפני עצמה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מתכון פאי תפוחים
צילום: אתי שחר
מתכון פאי תפוחים
צילום: אתי שחר
מתכון פאי תפוחים

פאי תפוחים טעים וממכר

מתכון קל להכנת פאי תפוחים, מבצק עדין ופריך ומלית עשירה ומפנקת.
ציון 3.86 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי שחר

ציוד

תבנית פאי מסולסלת
פומפייה
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 ביצה
  • 1 חבילה חמאה (200 גרם)
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ½1 כוסות קמח (כמה שנכנס)

להכנת מלית תפוחים:

  • 6 - 7 תפוחים
  • 1 כוס סוכר
  • קינמון (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לערבב כל המצרכים מלבד הקמח.
  • אחרי ערבוב טוב, להתחיל להוסיף קמח עד שמתגבש לבצק נוח.
  • לרפד תפנית פאי מסולסלת, ושאר הבצק לשמור לפירורים.

להכנת מלית תפוחים:

  • ניקח 6 - 7 תפוחים נקלף ונגרד על פומפייה גסה.
  • נכניס לסיר , ונוסיף כוס סוכר, וקינמון, ונבשל עד המסת הסוכר והפיכתו לקרמל.
  • נקרר היטב ונשפוך על הבצק, ומעל נגרד על פומפייה גסה את הבצק (הישר מהמקפיא) לפירורים.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 170 מעלות, חום רגיל, באמצע התנור, 55 - 40 דקות לערך - הזמן משתנה מתנור לתנור.

הערות וטיפים

הבצק עדין ופריך, המילית, הייתי ממליצה להוריד מכמות הסוכר אפילו לחצי כוס, הוספתי חופן צימוקים בהירים למילית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פאי תפוחים
צילום: אתי שחר

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

 מקור: אתי שחר

Similar Posts

3.86 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements