פאי תפוחים טעים וממכר
פאי תפוחים משגע שמכינים בכלום זמן! מתכון פשוט ביותר להכנת פאי נדיר עם בצק עדין ופריך ומלית תפוחים מפנקת!
אחד הקינוחים הקלאסיים שיש, שכולם אוהבים תמיד, זה פאי תפוחים ואני נוהגת להכין אותו באופן קבוע בסופי שבוע ובאירוח. המתכון פשוט מאוד להכנה וריח האפייה משכר חושים ומבשם כל הבית בקינמון.
מתכון פשוט וקל שכולם יכולים להכין בבית גם כשלוח הזמנים צפוף, ותקבלו קינוח משגע שתמיד כיף לאכול. פאי טעים כל כך שכולם תמיד מחמיאים ומבקשים את המתכון!
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
- פאי תפוחים מבצק פריך ומלית תפוחים משגעת!
- ניתן להפחית בכמות הסוכר והפאי תמיד יוצא טעים!
- ניתן להכין גם פרווה ולהמיר את החמאה במחמאה!
שורה תחתונה: פאי תפוחים מפנק במיוחד שכדאי להכין גם כשאין סיבה! כל כך טעים שזו סיבה בפני עצמה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
ציוד
המצרכים
- 1 ביצה
- 1 חבילה חמאה (200 גרם)
- ¼ כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ½1 כוסות קמח (כמה שנכנס)
להכנת מלית תפוחים:
- 6 - 7 תפוחים
- 1 כוס סוכר
- קינמון (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- לערבב כל המצרכים מלבד הקמח.
- אחרי ערבוב טוב, להתחיל להוסיף קמח עד שמתגבש לבצק נוח.
- לרפד תפנית פאי מסולסלת, ושאר הבצק לשמור לפירורים.
להכנת מלית תפוחים:
- ניקח 6 - 7 תפוחים נקלף ונגרד על פומפייה גסה.
- נכניס לסיר , ונוסיף כוס סוכר, וקינמון, ונבשל עד המסת הסוכר והפיכתו לקרמל.
- נקרר היטב ונשפוך על הבצק, ומעל נגרד על פומפייה גסה את הבצק (הישר מהמקפיא) לפירורים.
- נכניס לתנור ונאפה על חום של 170 מעלות, חום רגיל, באמצע התנור, 55 - 40 דקות לערך - הזמן משתנה מתנור לתנור.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!