| | | | |

כנאפה מתכון נוסטלגי וטעים

מתכון קל להכנת כנאפה שיוצא מושלם תמיד. להגשה באירוח, באירועים ובסופי השבוע.
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
מתכון לכנאפה

כנאפה ביתי, מתכון מושלם שכולם יכולים להכין! מתכון קל ביותר להכנת קינוח מפנק שישגע את כולם!

כולם כבר מכינים בבית ואנחנו כאן כדי שלא תישארו מאחור ודאגנו לכם למתכון של עוגת נוסטלגית עם גבינה ריקוטה ושערות קדאיף, עוגה משגעת ומפנקת ברמות בלי מוסברות!

אז קבלו מתכון קל לקינוח משגע ועשיר, שיפנק ויפנק ויפנק את כל המשפחה! אין עוד קינוח דומה ליצירה הקולינרית הזו ואתם פשוט חייבים להכין!

ספר המתכונים של ירדנה ג’אנח

מתכון כנאפה
צילום: ירדנה ג’אנח

למה באמת כדאי לכם: מתכון כנאפה

  • כנאפה מתכון קל ומהיר לקינוח שיתחסל במהירות גבוהה יותר!
  • קינוח משגע ויוצא דופן, שלא מכינים בכל יום ואין סיבה שלא!
  • מתכון לכנאפה אמיתי, טעים יותר מהקנוי ומפנק בהרבה!
  • קינוח עם מראה חגיגי שכיף להגיש גם באירוע ובאירועים מיוחדים!

שורה תחתונה: ברור שעכשיו לא נשארים מאחור ומכינים קינוח כנאפה בבית לפינוק מקסימלי של המשפחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לכנאפה

כנאפה מתכון נוסטלגי וטעים

מתכון קל להכנת כנאפה שיוצא מושלם תמיד. להגשה באירוח, באירועים ובסופי השבוע.
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • שערות קדאיף (כמות שתספיק ל 3 שכבות)
  • חמאה (80 גרם )
  • גבינת ריקוטה (2 הגבינות יחד כמות של שכבה)
  • גבינת סלוגוני (2 הגבינות יחד כמות של שכבה)

לסירופ:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • 6 טיפות לימון
  • 2-3 טיפות מי ורדים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • להמיס 80 גרם חמאה לקחת חופן שערות קדאיף.
  • לערבב יחד ולצפות בתחתית המחבת בשערות קדאיף.
  • באמצע השערות קדאיף לערבב 2 סוגי גבינות ריקוטה וסלוגוני (צמת מוצרלה).
  • מעל נשים שוב שכבת שערות קדאיף.
  • נשים על הגז עד להשחמת השערות קדאיף.
  • להפוך על צלחת ולהחזיר שוב על הגז.

להכנת הסירופ:

  • נרתיח 1/2 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים נוסיף 6 טיפות לימון אפשרי 2-3 טיפות מי ורדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

כנאפה מתכון
צילום: ירדנה ג’אנח

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: כנאפה מתכון מאת: ירדנה ג'נאח

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?