Go Back
מתכון לכנאפה

כנאפה מתכון נוסטלגי וטעים

מתכון קל להכנת כנאפה שיוצא מושלם תמיד. להגשה באירוח, באירועים ובסופי השבוע.
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • שערות קדאיף (כמות שתספיק ל 3 שכבות)
  • חמאה (80 גרם )
  • גבינת ריקוטה (2 הגבינות יחד כמות של שכבה)
  • גבינת סלוגוני (2 הגבינות יחד כמות של שכבה)

לסירופ:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • 6 טיפות לימון
  • 2-3 טיפות מי ורדים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • להמיס 80 גרם חמאה לקחת חופן שערות קדאיף.
  • לערבב יחד ולצפות בתחתית המחבת בשערות קדאיף.
  • באמצע השערות קדאיף לערבב 2 סוגי גבינות ריקוטה וסלוגוני (צמת מוצרלה).
  • מעל נשים שוב שכבת שערות קדאיף.
  • נשים על הגז עד להשחמת השערות קדאיף.
  • להפוך על צלחת ולהחזיר שוב על הגז.

להכנת הסירופ:

  • נרתיח 1/2 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים נוסיף 6 טיפות לימון אפשרי 2-3 טיפות מי ורדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.