מוס פררו רושה בכוסות
מוס פררו רושה בהגשה אישית! מתכון קל ומהיר להכנה קינוח בכוס הכי מושלם ומפנק שניתן להגיש!
לא נעים לנו לעשות לכם את זה, אבל רק מבט אחד בתמונה ואפשר להבין שמדובר כאן בקינוח עם סטייל קצת אחר וטעם שימיס את כל מי שתגישו לו את הקינוח הזה!
מתכון קל ומהיר להכנה ותקבלו מוס משגע עם כדורי פררו רושה וזה פשוט לא חוקי רק להסתכל עליו! אז אם אתם שומרים על המשקל, אנחנו מציעים לכם לעשות הפסקה לרגע כי מחיר להנאה כזו!
למה באמת כדאי לכם: מוס פררו רושה בכוסות
- מוס פררו רושה, קינוח איכותי ומרשים שיגרום אין־סוף מחמאות!
- מתכון קל ומהיר להכנה, שכולם יכולים להכין בכלום זמן ובכלום מאמץ!
- קינוח בכוס, בהגשה אישית, שמשדרג את חוויית הפינוק!
- כל כך טעים שזה יהיה קינוח הדגל שלכם החל ברגע שבו שתכינו אותו!
שורה תחתונה: אין מספיק מילים מדויקות כדי לתאר את ההנאה והתחושה שמוס פררו רושה כזה יעשה לכם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
המצרכים
- 3 כפות מרח פרלינה
- מטבעות שוקולד חלב (150 גרם )
- שמנת מתוקה 32% (100 מ"ל )
- 1 כפית ג'לטין
- 4 כפות חלב
- קצפת צמחית במתיקות מעודנת (300 מ״ל )
אופן ההכנה
- שמים בתוך קערת זכוכית, ממרח פרלינה, מטבעות השוקולד ואת השמנת המתוקה.
- ממיסים את התערובת בעזרת המיקרו (בפולסים של 30 שניות) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים בכוס כפית גדושה של ג'לטין עם ארבע כפות חלב, ומניחים בצד להשריה במשך כעשר דקות.
- במקביל מקציפים 300 מ״ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת עד לקבלת קצף שאינו נפוח אך סמיך.
- לאחר 10 דקות שבם השרנו את הג'לטין שבכוס. מכניסים למיקרו ל - 20 שניות להמסה.
- מוסיפים את הג'לטין המומס לקערה עם התערובת ומערבבים הכל היטב.
- נאחד את הקצפת צמחית שהקצפנו ונערבב בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
שאלות נפוצות: מוס פררו רושה
שומרים בהקפאה עד ההגשה? הכדורי פררו לא מאבדים פריכיות בהקפאה להפשרה? לא, שומרים במקרר עד להגשה, יש שכבה עבה לפררו של שוקולד ככה שהפריכות נשמרת אם היא חשובה לך. |
אם שומרים במקרר הכדורי פררו לא שוקעים למטה? או שהג'לטין שומר עליהם במקום? את נותנת הרי הקפאה לפני הג'לטין מתייצב הכל נשאר במקום, יתרה מזאת שזו לא עוגה אלא קינוח בקטנה ככה שהייתי ממליצה לאכול ישר לאחר שהוא מוכן. |
מה אפשר לשים במקום הג'לטין? אפשר להקציף את השמנת עם מעט אינסטנט פודינג במקום ולאחד עם השוקולד. |
יש סיבה לשמנת הצמחית בפעם השנייה? אי אפשר הכל חלבי? אפשר הכל חלבי מאמי סתם העדפה אישית. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מוס פררו רושה מתכון מאת: Meri Kogan
200 שניות במיקרוגל?? תקנו את הטעות
תוקן, תודה רבה