| | | | | | |

מוס פררו רושה בכוסות

מתכון קל ומהיר להכנת מוס פררו רושה מטריף ומרשים, בהגשה אישית!
בהשראת: מרי קוגן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון מוס פררו רושה

מוס פררו רושה בהגשה אישית! מתכון קל ומהיר להכנה קינוח בכוס הכי מושלם ומפנק שניתן להגיש!

לא נעים לנו לעשות לכם את זה, אבל רק מבט אחד בתמונה ואפשר להבין שמדובר כאן בקינוח עם סטייל קצת אחר וטעם שימיס את כל מי שתגישו לו את הקינוח הזה!

מתכון קל ומהיר להכנה ותקבלו מוס משגע עם כדורי פררו רושה וזה פשוט לא חוקי רק להסתכל עליו! אז אם אתם שומרים על המשקל, אנחנו מציעים לכם לעשות הפסקה לרגע כי מחיר להנאה כזו!

ספר המתכונים של מרי קוגן

מתכון מוס פררו רושה
צילום: מרי קוגן

למה באמת כדאי לכם: מוס פררו רושה בכוסות

  • מוס פררו רושה, קינוח איכותי ומרשים שיגרום אין־סוף מחמאות!
  • מתכון קל ומהיר להכנה, שכולם יכולים להכין בכלום זמן ובכלום מאמץ!
  • קינוח בכוס, בהגשה אישית, שמשדרג את חוויית הפינוק!
  • כל כך טעים שזה יהיה קינוח הדגל שלכם החל ברגע שבו שתכינו אותו!

שורה תחתונה: אין מספיק מילים מדויקות כדי לתאר את ההנאה והתחושה שמוס פררו רושה כזה יעשה לכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון מוס פררו רושה

מוס פררו רושה בכוסות

מתכון קל ומהיר להכנת מוס פררו רושה מטריף ומרשים, בהגשה אישית!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרי קוגן

המצרכים

  • 3 כפות מרח פרלינה
  • מטבעות שוקולד חלב (150 גרם )
  • שמנת מתוקה 32% (100 מ"ל )
  • 1 כפית ג'לטין
  • 4 כפות חלב
  • קצפת צמחית במתיקות מעודנת (300 מ״ל )

אופן ההכנה

  • שמים בתוך קערת זכוכית, ממרח פרלינה, מטבעות השוקולד ואת השמנת המתוקה.
  • ממיסים את התערובת בעזרת המיקרו (בפולסים של 30 שניות) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מערבבים בכוס כפית גדושה של ג'לטין עם ארבע כפות חלב, ומניחים בצד להשריה במשך כעשר דקות.
  • במקביל מקציפים 300 מ״ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת עד לקבלת קצף שאינו נפוח אך סמיך.
  • לאחר 10 דקות שבם השרנו את הג'לטין שבכוס. מכניסים למיקרו ל - 20 שניות להמסה.
  • מוסיפים את הג'לטין המומס לקערה עם התערובת ומערבבים הכל היטב.
  • נאחד את הקצפת צמחית שהקצפנו ונערבב בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מוס פררו רושה

שומרים בהקפאה עד ההגשה? הכדורי פררו לא מאבדים פריכיות בהקפאה להפשרה?
לא, שומרים במקרר עד להגשה, יש שכבה עבה לפררו של שוקולד ככה שהפריכות נשמרת אם היא חשובה לך.
אם שומרים במקרר הכדורי פררו לא שוקעים למטה? או שהג'לטין שומר עליהם במקום?
את נותנת הרי הקפאה לפני הג'לטין מתייצב הכל נשאר במקום, יתרה מזאת שזו לא עוגה אלא קינוח בקטנה ככה שהייתי ממליצה לאכול ישר לאחר שהוא מוכן.
מה אפשר לשים במקום הג'לטין?
אפשר להקציף את השמנת עם מעט אינסטנט פודינג במקום ולאחד עם השוקולד.
יש סיבה לשמנת הצמחית בפעם השנייה? אי אפשר הכל חלבי?
אפשר הכל חלבי מאמי סתם העדפה אישית.
מתכון מוס פררו רושה
צילום: מרי קוגן

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: מוס פררו רושה מתכון מאת: Meri Kogan

Similar Posts

2 Comments

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements