Go Back
מתכון מוס פררו רושה

מוס פררו רושה בכוסות

מתכון קל ומהיר להכנת מוס פררו רושה מטריף ומרשים, בהגשה אישית!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מרי קוגן

המצרכים

  • 3 כפות מרח פרלינה
  • מטבעות שוקולד חלב (150 גרם )
  • שמנת מתוקה 32% (100 מ"ל )
  • 1 כפית ג'לטין
  • 4 כפות חלב
  • קצפת צמחית במתיקות מעודנת (300 מ״ל )

אופן ההכנה

  • שמים בתוך קערת זכוכית, ממרח פרלינה, מטבעות השוקולד ואת השמנת המתוקה.
  • ממיסים את התערובת בעזרת המיקרו (בפולסים של 30 שניות) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מערבבים בכוס כפית גדושה של ג'לטין עם ארבע כפות חלב, ומניחים בצד להשריה במשך כעשר דקות.
  • במקביל מקציפים 300 מ״ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת עד לקבלת קצף שאינו נפוח אך סמיך.
  • לאחר 10 דקות שבם השרנו את הג'לטין שבכוס. מכניסים למיקרו ל - 20 שניות להמסה.
  • מוסיפים את הג'לטין המומס לקערה עם התערובת ומערבבים הכל היטב.
  • נאחד את הקצפת צמחית שהקצפנו ונערבב בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.