שמים בתוך קערת זכוכית, ממרח פרלינה, מטבעות השוקולד ואת השמנת המתוקה.
ממיסים את התערובת בעזרת המיקרו (בפולסים של 30 שניות) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מערבבים בכוס כפית גדושה של ג'לטין עם ארבע כפות חלב, ומניחים בצד להשריה במשך כעשר דקות.
במקביל מקציפים 300 מ״ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת עד לקבלת קצף שאינו נפוח אך סמיך.
לאחר 10 דקות שבם השרנו את הג'לטין שבכוס. מכניסים למיקרו ל - 20 שניות להמסה.
מוסיפים את הג'לטין המומס לקערה עם התערובת ומערבבים הכל היטב.
נאחד את הקצפת צמחית שהקצפנו ונערבב בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.