עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות
מתכון קל ומהיר להכנת עוגיות רחת לוקום מבצק פריך וללא ביצים.

עוגיות רחת לוקום מבצק פריך וטעים, עם טעם שמזכיר את הילדות! מתכון שמכינים בקלות ובמהירות, ללא ביצים, לעוגיות מושלמות גם למשלוח מנות.
במטבח הטוניסאי נוהגים להכין עוגיות רחת לוקום בחג הפורים ובאירועים מיוחדים. אז רגע לפני שחג הפורים נכנס קבלו מתכון קל ומהיר ביותר להכנה של עוגיות מפנקות עם טעם של פעם.
ממש כמה פעולות ויש לכם עוגיות נהדרות לשילוב במשלוח מנות עם עוד שלל פינוקים וניתן להכין את העוגיות גם פרווה או למלא אותן בכל מילוי אחר שמתחשק. עוגיות מבצק פריך ורך במיוחד שתמיד כיף לאכול!

למה באמת כדאי לכם: עוגיות רחת לוקום
- בצק שמכינים בקערה אחת, ללא ביצים והכי מפנק שיש!
- עוגיות רחת לוקום עם טעם שמזכיר את הילדות ותמיד מעלה חיוכים!
- עוגיות מושלמות לשילוב במשלוח מנות שכולם ישמח לקבל!
- ניתן להכין את העוגיות פרווה ולמלא אותן גם במילויים אחרים!
שורה תחתונה: עוגיות רחת לוקום הן עוגיות שכל אחד ישמח לאכול בכל זמן ובכל הזדמנות!

ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 חבילה חמאה / מחמאה (אפשר שמן רק להפחית ב-⅓) (200 גרם )
- 2 כפות פודינג וניל
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- מלח (קורט )
- 1 גביע שמנת חמוצה / שמנת צמחית (200 מ"ל)
למילוי:
- רחת לוקום
קישוט:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
- נשים בקערה את כל המצרכים וללוש מעט לקבלת בצק רך ונעים.
- לאחר מכן נכניס למקרר לשעה.
- נוציא ונחלק ל 5 כדורים .
- להניח כדור על נייר אפיה מקומח מעט ולהניח מעל עוד נייר אפיה ולרדד דק.
- לחלק למשלושים להניח חתיכה קטנה של לוקום ולגלגל.
- להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות רחת לוקום
אם אני לא רוצה את העוגיות חלביות מה לשים במקום שמנת? אפשר שמנת צמחית. |
ניסית אולי מיץ תפוזים במקום? אולי זה עדיף? אפשר לנסות. |
האם אפשר במקום רחת מילוי אחר? אצלי לא אוכלים רחת. את יכולה מילוי תמרים או אגוזים עם סוכר וקינמון. |
תוכלי לצלם את החותכן בבקשה? בבקשה תמונה בלחיצה פה. |
אפשר לתת לזה לנוח לילה ולמחרת לפתוח? כן. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.