קרואסון שוקולד ב-2 צבעים
מתכון לקרואסונים מיוחדים ישר מן האגדות, בצק בשני צבעים עם מילוי שוקולד נמס ומפנק במיוחד.

אם יש מאכל שתמיד טעים, נראה טוב וגם מריח נפלא, זה קרואסונים טריים. והפעם מכינים ב-2 צבעים ולוקחים את המאפה לשלב הבא!
מתכון לקרואסונים מיוחדים ישר מן האגדות, בצק בשני צבעים עם מילוי שוקולד נמס ומפנק במיוחד.
קרואסון שוקולד עם מתכון מפורט וסרטון הדרכה, שתמיד מניב תוצאה מוצלחת וטעימה שתביא את כל השכונה ישר אליכם למטבח!



אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון

קרואסון שוקולד ב-2 צבעים
מתכון לקרואסונים מיוחדים ישר מן האגדות, בצק בשני צבעים עם מילוי שוקולד נמס ומפנק במיוחד.
לדרג
ציוד
כוס חד פעמית חמה
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
למילוי:
- קוביות שוקולד
- 2 כפות קקאו
לבצק:
- ½1 כוסות מים חמימים (להתחיל עם 1 ורבע ולהוסיף לפי הצורך)
- 1 קילו קמח
- 3 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ½1 כפות שמרים יבשים
אופן ההכנה
- מוסיפים את כל המרכיבים ללא סדר מסויים למיקסר ומערבלים למשך 10 דקות עד שמקבלים בצק גמיש כמו פלסטלינה.
- לוקחים חצי מהבצק וצובעים בשני כפות קקאו.
- מכסים ומתפיחים שעה, מורידים אוויר על ידי לישה קלה ומתפיחים עוד חצי שעה.
- לפני שפותחים כל כדור לעלה, יש לקמח מעט את השולחן וגם קצת מעל העלה, לתפיחה טובה יותר.
- מורחים בביצה ושמים לתנור על 170 מעלות למשך 35-40 דקות.
- מיד כשהן יוצאות חמות מהתנור, נבריש אותן עם דבש רגיל, או עם סירופ שהכנו מראש
הערות וטיפים
להכנת הצורה אפשר לעקוב אחרי סרטון ההדרכה המצורף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קרואסון שוקולד
אם אין שמרים יבשים אפשר להשתמש בקמח שמרים? או בשקית של שמרית? אפשר. |
לחמם מעט את הדבש? לא אבל מזגגים על הקרואסון כשהוא חם מהתנור. |
איזה סירופ שמת מעל? מעט דבש רגיל. |
האם במקום קובית שוקולד לפני הגלגול של הקרואסון אפשר לשים ממרח שוקולד? ממרח עם מעט קוקוס או משהו יבש שלא יזלוג לך החוצה. |
הבמה כולה שלכם:

"יצא מושלם תבורכי!"
אוולין שושן
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
היי,
במתכון רשמת לרדד את הבצק עם מעט קמח ובסרטון מדגימה עם שמן
מה מביניהם הנכון?
אודה למענה, הבצק כבר בהתפחה
אילת
היי אילת,
לא מצאנו איפה כתוב במתכון שיש לרדד את הבצק עם מעט קמח.
אנחנו ממליצים לעקוב אחר הסרטון, בהצלחה 🙂