מתכונים צמחוניים | מתכונים קלים | פרווה | צמחוני | תוספות
תפוחי אדמה בתנור קטנים וקריספיים בטירוף
תפוחי אדמה בתנור הכי מהממים וקלים שתכינו -רכים, נמסים בפה, טעימים בטירוף ומשביעים ברמות אחרות עם תיבול מדויק ופשטו לטעם מושלם, מנחם ורך בפה
להמון מאכלים יש מתחרים לא רעים בכלל, א-בל נראה לנו כי עוד לא קם אף תחליף רציני למנה הכי טעימה, פחמימתית ומנחמת שאהובה כולם.
אז מוכנים לקבל אותם? תפוחי אדמה בתנור הכי מהממים וקלים שתכינו, ובעיקר רכים, נמסים בפה, טעימים בטירוף ומשביעים ברמות אחרות.
הסוד לטעם המושלם הוא כמו תמיד בתיבול מדויק, וכאן הוא משלב טימין ורוזמרין, מלח ופפריקה ו..זהו! אז תכינו איזה מתבל טעים, מנה בשרית ליד, או שפשוט תזללו ישר מהתבנית, כי אי אפשר יהיה לעמוד בפניהם יותר מדי…
למה באמת כדאי לכם: מתכון לתפוחי אדמה בתנור
- תפוחי אדמה בתנור קריספי והכי מהממים וקלים, רכים ונמסים, טעימים בטירוף ומשביעים ברמות
- מנה מהירה, קלה ומשביעה? אל תוותרו על תפוחי אדמה קטנים בתנור
שורה תחתונה: המנה הכי מנחמת, טעימה, פחמימתית ומנחמת שיש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון לתפוחי אדמה קטנים בתנור
תפוחי אדמה בתנור קטנים וקריספיים בטירוף
תפוחי אדמה בתנור הכי מהממים וקלים שתכינו -רכים, נמסים בפה, טעימים בטירוף ומשביעים ברמות אחרות עם תיבול מדויק ופשטו לטעם מושלם, מנחם ורך בפה
לדרג
המצרכים
- 1 חבילה תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
- כוס שמן זית
- טימין
- רוזמרין
- מלח גס
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה.
- מורידים מהאש, מסננים מהמים ושוטפים במים קרים. חותכים את התפוחים לחצי, מסדרים בתבנית, יוצקים שמן זית ומוסיפים את הטימין והרוזמרין.
- מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות. מוציאים, מערבבים ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!