| | |

עוגיות טחינה מעלפות (ללא ביצים ומרגרינה!)

לרגע מתוק בפה ומפנק בלב הכינו עוגיות טחינה ללא ביצים מרגרינה. מוכנות בדקות, מצטיינות בעומק טעמים אגוזי ועשיר, נמסות בפה מרוב רכות, והן הביס המתוק שתרצו ליד הקפה
בהשראת: רונית אזרד בוקובזה
ציון 4.50 על ידי 32 דירוגים
עוגיות טחינה

נימוחות ורכות, יפהפיות ושזופות, בריאות וטבעוניות, עשירות וממכרות!

לא נראה לנו שאפשר לבקש יותר מהמתכון המנצח הזה של עוגיות טחינה מדהימות, שגם מוכנות בקלילות בכמה דקות בודדות, וגם לא מצריכות ביצים ומרגרינה!!

הן מצטיינות בעומק טעמים אגוזי ועשיר בניחוח קינמון משכר, הן נמסות בפה מרוב רכות, והן הביס המתוק שתרצו לשלוף בכל רגע נתון מהצנצנת על השיש בכל פעם שתרצו רגע מתוק בפה ומפנק בלב

ספר המתכונים של רונית אזרד בוקובזה

עוגיות טחינה
צילום: רונית אזרד בוקובזה


למה באמת כדאי לכם: עוגיות טחינה

 

  • הביס המתוק שתרצו לשלוף בכל רגע נתון מהצנצנת על השיש
  • נמסות בפה מרוב רכות ועומק טעמים אגוזי ועשיר

שורה תחתונה: רגע מתוק בפה ומפנק בלב

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה מעלפות (ללא ביצים ומרגרינה!)

לרגע מתוק בפה ומפנק בלב הכינו עוגיות טחינה ללא ביצים מרגרינה. מוכנות בדקות, מצטיינות בעומק טעמים אגוזי ועשיר, נמסות בפה מרוב רכות, והן הביס המתוק שתרצו ליד הקפה
ציון 4.50 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: רונית אזרד בוקובזה

המצרכים

  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס טחינה
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 3 כוסות קמח לבן

אופן ההכנה

  • לערבב לפי סדר המרכיבים וליצור כדורים. אפשר לגלגל חצי מהכמות בסוכר מעורב בקינמון ואת החצי השני עם שקד מעל.
  • לאפות על 180 מעלות לכ-15 דקות, לצנן היטב ולאחסן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות טחינה
צילום: רונית אזרד בוקובזה
עוגיות טחינה
צילום: רונית אזרד בוקובזה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

Similar Posts

18 Comments

  1. שלום,

    מה זה שקית אבקת סוכר ?
    בדכ שקית אבקת סוכר זו שקית גדולה של 100 גרם…
    מאוד מבלבל מה שכתוב במתכון, כמעט ששמתי שקית שלמה של 100 גרם אם לא הסתכלתי בתגובות..
    ועדיין לא הבנתי למה הכוונה..
    הכוונה לשקית סוכר וניל? או 10 גרם אבקת סוכר?
    לדעתי שכדאי לשנות את זה במתכון.. רובנו מכירים את שקית אבקת הסוכר הגדולה (השקיות של ה 100 גרם..)

    תודה רבה

    1. היי דייב,
      אפשר להמיר לשמן או לחמאה, לפי ההעדפה.
      יש מתכונים של עוגיות המכילים ביצים, אחרת העוגיות מתפרקות 🙂

    1. היי ירדנה,
      שקית סטנדרטית של אבקת סוכר מכילה 10 גרם. אפשר גם פשוט להוסיף כף אחת של אבקת סוכר.
      בהצלחה 🙂

  2. שבוע טוב כמה זה שקית אבקת סוכר?… אבקת סוכר בדרך כלל בשקיות גדולות… כמה גרם צריך לשים?…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?