תבשיל אסאדו בסיר בבישול ארוך (מנחם ומגרההה)
החורף אולי מסרב להגיע, אבל זו ממש לא סיבה לא להכין את אחד התבשילים הכי מנחמים ומעולים שאפשר – תבשיל אסאדו בבישול ארוך, שהוא ללא ספק אחד המטעמים שיפנקו אתכם בשישי בערב, בצהרי שבת ובכל יום שרוצים להרגיש חג.
תבשיל אסאדו בסיר מצטיין במרקם בשר רך רך וכמעט נמס בפה, מתובל היטב בשפע תבלינים ריחניים ומלווה עם פטריות בשרניות להעמקת טעמים מופלאה.
את הרוטב של תבשיל אסאדו אל תשכחו לנגב עם חלה טרייה, ואם תכינו לצידו פירה שיספוג את כל המיצים שניגרים מהבשר והפטריות, בכלל התענוג יכפיל את עצמו. ועוד לא דיברנו על המראה השחום, המהמם והכל כך מגרה שלו
למה באמת כדאי לכם:
- בשישי, בשבת ובכל יום שרוצים להרגיש חג – אין כמו תבשיל אסאדו בבישול ארוך עם פטריות בשרניות
- אל תשכחו לנגב את הרוטב של תבשיל אסאדו עם חלה טרייה. תודו לנו אח"כ…
- תבשיל אסאדו בסיר מושלם לצד פירה שיספוג את כל המיצים שניגרים מהבשר והפטריות
שורה תחתונה: אסאדו מהמם ומנחם, ועוד לא דיברנו על המראה המגררררה
תבשיל אסאדו בסיר בבישול ארוך (מנחם ומגרההה)
ציוד
המצרכים
- נתח אסאדו ללא עצם
- 3 קופסאות פטריות שמפיניון
- צרור עלי סלרי
- 4 עלי דפנה
- פלפל אנגלי
- כף פפריקה אדומה
- קורט ראס אל חנות
- ½ כוס יין לבן (לפי כוס חד פעמית)
- 4 כפות רכז רימונים
- 2 כפות סילאן מרוכז
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין בשר
- שמן
אופן ההכנה
- נפשיר את הבשר ונשמן אותו בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס נצרוב אותו דקה בכל צד בסיר רחב
- נשים פלפל אנגלי, עלי דפנה, צרור סלרי, מים חמים ונבשל 3 שעות על אש נמוכה. נכניס לקירור לכמה שעות ולאחר שהבשר התקרר נחתוך לקוביות ואת הנוזלים נסנן ונשמור בצד
- ניקח סיר רחב, נשפוך את הפטריות, נשים פפריקה ונטגן קלות ולאחר מכן נוסיף יין לבן, רכז רימונים ושאר התבלינים. נחתוך את הבשר לקוביות בינוניות ונוסיף מציר הבשר המסונן. נוסיף עלי סלרי קצוצים ונבשל עוד שעה על אש נמוכה
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: איטל איטלי
למה להרוס תבשיל טוב עם פיטריות מקופסת שימורים?!?
היי,
אפשר בהחלט להמיר לפטריות טריות.
בהצלחה 🙂