| | |

קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד

מתכון לקציצות בסיר אחד לפינוק של כל המשפחה במנה חמה וטעימה.
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
קציצות בשר ברוטב עגבניות

תראו לנו עוד תבשיל כמו קציצות בשר עם פסטה ברוטב עגבניות שיותר מזכיר את הבית ממנו, ורק מתגעגעים לאכול אותו שוב ושוב, כשרק הרגע סיימנו את כללל הסיר.

ואם תכינו את מתכון של הקציצות בקר ברוטב המושלם שכאן – בכלל שימחתם את כל בני המשפחה במנה אליפות – חמה וטעימה, מהממת ומנחמת, משביעה ומזינה, שאין ילד שיגיד לה לא, גם לא אתם.

כי אין שילוב ביתי, חם ומפנק יותר מאשר קציצות בשר ברוטב עגבניות רכות ועסיסיות, רוטב עגבניות סמיך ועשיר ופסטה רכה שמשלימה בול את עוצמת הטעמים לארוחה מושלמת ושלמה בסיר אחד

ספר המתכונים של אבי שריד

קציצות בקר
צילום: אבי שריד

למה באמת כדאי לכם: קציצות בקר

 

  • ארוחה מושלמת ושלמה בסיר אחד.
  • שילוב ביתי מושלם של קציצות בשר רכות ועסיסיות, רוטב עגבניות עשיר ופסטה רכה ומשביעה.
  • חמה וטעימה, מהממת ומנחמת, משביעה ומזינה.

שורה תחתונה: אין ילד שיגיד לה לא, גם לא אתם!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לקציצות בשר ברוטב

קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד

מתכון לקציצות בסיר אחד לפינוק של כל המשפחה במנה חמה וטעימה.
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר בקר (טחון)
  • 2 פרוסות לחם לבן (בלי הקשה)
  • 2 בצלים (גדולים)
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • 1 כף בהרט לקובה
  • ½ כפית פלפל אנגלי
  • מלח (קורט)

לרוטב:

  • 1 בצל
  • 4 שיני שום (חתוכות קטן)
  • 4 עגבניות (חתוכות קטן)
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף רסק עגבניות מרוכז
  • מלח (קורט)
  • ½1 כוסות מים חמים
  • 1 חבילת פסטה (400 גרם)

אופן ההכנה

  • נרטיב ונסחט את פרוסות הלחם.
  • נטחן 2 בצלים עם חופן פטרוזיליה בסלייסר וניסחט מנוזלים.
  • נערבב עם הבשר ועם כף בהרט, פלפל אנגלי ומלח.
  • ניצור קציצות במגש ונכניס למקרר לחצי שעה. נטגן את הקציצות.

להכנת הרוטב:

  • נטגן בצל ונוסיף שיני שום, עגבניות, סוכר, רסק עגבניות ומלח, ונוסיף מים חמים.
  • נכניס את הקציצות ונוסיף את הפסטה ונבשל על אש קטנה 12 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות בשר

לא צריך לחם. אפשר במקום זה קמח חומוס, גם בריא ועושה את העבודה של חיבור טוב עם הבשר, והפטרוזיליה.
הלחם מאוורר את הקציצה.
.
למה צריך לטגן את הקציצות לפני בישול ברוטב?
כי זה יותר טעים , את לא חייבת לטגן תעשי מה שאת אוהבת.
האם צריך לבשל את הפסטה לפני ?
אין צורך.
קציצות בשר ברוטב עגבניות
צילום: – אבי שריד

 

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: אבי שריד

Similar Posts

2 Comments

  1. 12 דקות יספיקו לבישול הקציצות? הן לא צריכות קצת יותר זמן? למיטב הבנתי הטיגון לא נועד לבשל אותן, אלא לשמור על צורתן שלא יתפוררו

    1. היי איילת,
      12 דקות יספיקו מפני שמטגנים את הקציצות לפני שמבשלים אותן.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?