| | | | |

קציצות דגים מטריפות עם טיפ מנצח

קציצות דגים עם סוד קטן להצלחה - לא צריך לטחון את הדג, רק להרתיח במים. את ההבדל תרגישו בביס הראשון
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
קציצות דגים

ההמלצה שלנו לאחר שתכינו את המתכון המטריף הזה של קציצות דגים היא להכין מגבת לידכם. לא כדי לנקות את הידיים, אלא כדי לנגב את הדמעות כשתבינו שהסיר התחסל בתוך דקות…

ואיך אפשר שלא? קציצות דגים מהממות ועסיסיות במרקם מושלם של דג אמיתי עם תיבול מהפנט חושים ורכות מטריפה בכל ביס.

הסוד להצלחה מובטחת של קציצות דגים הוא שלא צריך לטחון את הדג, רק להרתיח אותו במים, ובכך להוציא ממנו ריחות לא נעימים. את ההבדל תרגישו בביס הראשון שתנגסו – זה שונה לגמרי מדג טחון וטעים פי אלף ממנו, גם בזכות טונות של כוסברה ופטרוזיליה רעננות שמוסיפות עסיסיות מטריפה וצבעוניות נהדרת למנה הכי מנחמת שיש

ספר המתכונים של אבי שריד

קציצות דגים
צילום: אבי שריד

למה באמת כדאי לכם: 

 

  • קציצות דגים מהממות ועסיסיות במרקם מושלם של דג אמיתי עם תיבול מהפנט חושים ורכות מטריפה בכל ביס
  • הסוד להצלחה מובטחת של קציצות דגים הוא שלא צריך לטחון את הדג, רק להרתיח אותו במים

שורה תחתונה: המנה הכי מנחמת שיש עם עסיסיות מטריפה וצבעוניות נהדרת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קציצות דגים

קציצות דגים מטריפות עם טיפ מנצח

קציצות דגים עם סוד קטן להצלחה - לא צריך לטחון את הדג, רק להרתיח במים. את ההבדל תרגישו בביס הראשון
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 2 קילו דגי מושט בלי העור
  • 3 ביצים
  • 2 פרוסות לחם לבן רק החלק הרך
  • 7 שיני שום כתושות
  • 3 כפות קמח מצה (או פירורי לחם)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 6 גמבות פרוסות לרצועות
  • פלפל שטה
  • 15 שיני שום
  • 6 עגבניות חתוכות קטן
  • 2 כפות פפריקה
  • שמן (לטיגון)

אופן ההכנה

  • מרתיחים את הדגים במים 12 דקות, מסננים ומקררים. מטרת ההרתחה של הדג היא להוציא ממנו ריחות לא נעימים ולהרגיש אותו שנוגסים את הקציצה, זה שונה לגמרי מדג טחון.
  • לאחר הקירור מפוררים את הדגים עם מזלג בקלי קלות. מוסיפים ביצים, פרוסות לחם לבן, 7 שיני שום כתושות ו-3 כפות קמח מצה, מלח ופלפל שחור וכוסברה קצוצה. מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה ,
  • בינתיים מטגנים 6 גמבות, כמה פלפל שטה, 15 שיני שום, חופן כוסברה ו-6 עגבניות חתוכות וכף פפריקה. מבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • שמים בסיר שמן וכף פפריקה, מטגנים את הקציצות ולאחר הטיגון מוסיפים את הגמבות עם כל המרכיבים על הקציצות. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים על אש נמוכה עוד 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות דגים
צילום: אבי שריד

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?