אין מי שיסרב: קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד (טעים ומהמם!)
מתכון של קציצות בשר ברוטב בסיר אחד יפנק את כל המשפחה במנה אליפות – חמה וטעימה, מהממת ומנחמת, משביעה ומזינה, שאין ילד שיגיד לה לא, גם לא אתם, וכל זאת בזכות שילוב מופלא של קציצות בשר רכות ועסיסיות, רוטב עגבניות עשיר ופסטה רכה ומשביעה
קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אבי-שריד icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אבי שריד [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: קציצות בקר
- ארוחה מושלמת ושלמה בסיר אחד.
- שילוב ביתי מושלם של קציצות בשר רכות ועסיסיות, רוטב עגבניות עשיר ופסטה רכה ומשביעה.
- חמה וטעימה, מהממת ומנחמת, משביעה ומזינה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? מתכון לקציצות בשר ברוטב

קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד
המצרכים
לקציצות:
- ½ קילו בשר בקר (טחון)
- 2 פרוסות לחם לבן (בלי הקשה)
- 2 בצלים (גדולים)
- 1 חופן פטרוזיליה
- 1 כף בהרט לקובה
- ½ כפית פלפל אנגלי
- מלח (קורט)
לרוטב:
- 1 בצל
- 4 שיני שום (חתוכות קטן)
- 4 עגבניות (חתוכות קטן)
- 1 כף סוכר
- 1 כף רסק עגבניות מרוכז
- מלח (קורט)
- ½1 כוסות מים חמים
- 1 חבילת פסטה (400 גרם)
אופן ההכנה
- נרטיב ונסחט את פרוסות הלחם.
- נטחן 2 בצלים עם חופן פטרוזיליה בסלייסר וניסחט מנוזלים.
- נערבב עם הבשר ועם כף בהרט, פלפל אנגלי ומלח.
- ניצור קציצות במגש ונכניס למקרר לחצי שעה. נטגן את הקציצות.
להכנת הרוטב:
- נטגן בצל ונוסיף שיני שום, עגבניות, סוכר, רסק עגבניות ומלח, ונוסיף מים חמים.
- נכניס את הקציצות ונוסיף את הפסטה ונבשל על אש קטנה 12 דקות.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: קציצות בשר
| לא צריך לחם. אפשר במקום זה קמח חומוס, גם בריא ועושה את העבודה של חיבור טוב עם הבשר, והפטרוזיליה. הלחם מאוורר את הקציצה. . |
| למה צריך לטגן את הקציצות לפני בישול ברוטב? כי זה יותר טעים , את לא חייבת לטגן תעשי מה שאת אוהבת. |
| האם צריך לבשל את הפסטה לפני ? אין צורך. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!

12 דקות יספיקו לבישול הקציצות? הן לא צריכות קצת יותר זמן? למיטב הבנתי הטיגון לא נועד לבשל אותן, אלא לשמור על צורתן שלא יתפוררו
היי איילת,
12 דקות יספיקו מפני שמטגנים את הקציצות לפני שמבשלים אותן.
בהצלחה 🙂