עוגת תפוזים בחושה להכנה ב5 דקות
גם קלה וגם טעימה?! אין סיבה לא להכין. עוגת תפוזים בחושה אוורירית ומושלמת הם טעם מן החלומות, ואפילו פרווה! מכינים בקלי קלות ובקערה אחת בלי מיקסר,
ותוך 5 דקות מקבלים עוגה מפנקת ומיוחדת בטעם מתוק-חמצמץ שמשגע את כל מי שטועם. שילוב התפוזים ביחד עם העוגה פשוט טעים כל כך ומרגיש נכון.
עוגת תפוזים בחושה עסיסית אוורירית שמתאימה לכל מצב וכל תקופה. זה הזמן לשדרג את חווית הקפה או התה שלכם עם העוגה המושלמת הזו. אין סיבה שלא להכין אותה, זו גם עוגה טעימה מאוד וגם מצריכה רק 5 דקות הכנה בלבד, אין תירוצים.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת תפוזים בחושה להכנה ב5 דקות
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- ½2 כוסות קמח
- ½1 כוסות סוכר
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כוס שמן
- ¼ כוס אבקת סוכר ( לקישוט)
- גרידת תפוז (משני תפוזים)
- 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- מגרדים את התפוזים לתוך הקערה וסוחטים אותם לאחר מכן.
- מניחים את כל המצרכים באותה קערה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- נשים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש.
- אפשר לקשט באבקת סוכר.
הערות וטיפים
- 2 התפוזים מהם לקחתם את הגרידה אמורים להספיק גם לכוס מיץ!
- כוס זכוכית של שתייה רגילה = כוס ושליש של כוס חד פעמית לשתייה קרה.
- מי שאוהב עוגה רטובה - אפשר עם כף למזוג קצת מיץ תפוזים על העוגה כל עוד היא חמה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים בחושה
להפריד את הביצים? בלי להפריד הכל ביחד לערבב עם כף. |
מה הכוונה גרידה מ 2 תפוזים הקליפה? לגרד עם מגרדת את הקליפה. |
אם אני מכניס הכל בתבנית אחת עגולה במקום בשניים כאלה זה אותו דבר? מאמינה שכן. |
אפשר להקפיא את העוגת תפוזים? אפשר. |
חייבים גרידת תפוז? כן זה נותן הרבה מהטעם. |
הבמה כולה שלכם:
"אז הכנתי ונראה לי שיצא טוב!"
מירי ביניה
"גם אני הכנתי תודה על המתכון ומחר נגלה אם יצאה טעים!"
אורטל ביטון
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!