| | |

כנפיים בתנור מטורפותתת ב-5 דקות

מתכון מושלם של כנפיים בתנור עסיסיות בטירוף, כיפיות לאכילה, מוכנות ב-5 דקות, עטופות ברוטב שום-דבש משגע ותלתלי בצל ירוק. ביס אחד ואתם עפים על עונג טעמים רך, עסיסי וממכר
בהשראת: סתיו סעדון עמר
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
כנפיים בתנור

מכל חלקי העוף, נראה לנו לפעמים שהכנפיים לא מקבלות מספיק את היחס הראוי להן. תמיד צוחקים עליהן שהן חלק מיותר, שהוא לא יוקרתי, הזול..

אולי זה בגלל שעוד לא יצא לכם להכין את המתכון המושלם והקל מכולם של כנפיים בתנור, כי תכל'ס זה החלק הכי טעים בעוף – עסיסיות בטירוףףף, קטנות וכיפיות לאכילה ומוכנות בתוך 5 דקות בלבד!!

תוסיפו לכל הטוב בזה רוטב טבעי משגע של שום-דבש, פזרו קצת תלתלי בצל ירוק למעלה ופשוט תתחילו לעוף בעונג טעמים רך, עסיסי וממכר, שאוכלים עם הידיים אחת אחת ולא רוצים להפסיק…

 

ספר המתכונים של סתיו סעדון עמר

כנפיים בתנור
צילום: סתיו סעדון עמר

למה באמת כדאי לכם: כנפיים בתנור מתכון

 

  • כנפיים בתנור לילדים הן החלק הכי טעים בעוף – עסיסיות, שובבות וכיפיות לאכילה
  • מתכון מושלם וקל של כנפי עוף בתנור שמוכנות ב-5 דקות בלבד!
  • מתכון לכנפיים בתנור מהמם עם עונג טעמים רך ועסיסי ורוטב משגע של שום-דבש ממכר

שורה תחתונה: ביס אחד מכנפיים בתנור – ואתם עפים!

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לכנפיים בתנור

כנפיים בתנור

כנפיים בתנור מטורפותתת ב-5 דקות

מתכון מושלם של כנפיים בתנור עסיסיות בטירוף, כיפיות לאכילה, מוכנות ב-5 דקות, עטופות ברוטב שום-דבש משגע ותלתלי בצל ירוק. ביס אחד ואתם עפים על עונג טעמים רך, עסיסי וממכר
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון עמר

המצרכים

  • קילו כנפיים
  • 2 כפות דבש
  • 6 שיני שום
  • כף גדושה פפריקה
  • ½ כפית אבקת שום/שום גבישי
  • ¼ כפית ג'ינג'ר
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • כפית צ'ילי גרוס (למעוניינים בחריף)

אופן ההכנה

  • נחצה את הכנפיים לשני חצאים, ננקה היטב ונשרה בקערה עם מים רותחים פעמיים.
  • המים הרותחים גם מנקים אותן וגם נותנים להן בישול ראשוני שבהמשך עוזר להן להתפרק מהעצם.
  • נערבב בקערה נפרדת את יתר המרכיבים, נסנן את הכנפיים מהמים ונכניס גם אותן לקערה. נערבב היטב עם הידיים, נכסה ונכניס למקרר לכחצי שעה לספיגת הטעמים.
  • נעביר את כל הכנפיים לתבנית, נסדר בצפיפות אחת ליד השנייה ונשפוך מעליהן את יתר הרוטב מהקערה. נכסה בנייר כסף אטום ונכניס לתנור שחומם מראש על 200° למשך 40 דקות.
  • לאחר מכן נסיר את נייר הכסף ונמשיך לצלות על חום גבוה עד שמשחים יפה (בערך עוד 10-15 דקות, ניתן לשים על גריל לקיצור הזמנים רק לשים לב כי העור נשרף מהר). נגיש עם בצל ירוק מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

כנפיים בתנור
צילום: סתיו סעדון עמר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?