| |

עוגת שוקולד פרווה (לא הפרדת ביצים!!)

מתכון קליל של עוגת שוקולד פרווה ענקית ללא הפרדת ביצים, טעם עשיר ומראה הורס. עוגת שוקולד פשוט מעולה
בהשראת: דבי ממן
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
עוגת שוקולד

אין חגיגה בלי עוגה, אין שבת בלי עוגה, ואין עוגה מושלמת יותר שתספק את התשוקה למתוק יותר מאשר עוגת שוקולד מופתית וחלומית.

אז הנה מתכון קליל ונפלא של עוגת שוקולד פרווה ענקית שלא דורשת הפרדת ביצים, מכילה חומרים איכותיים ומצטיינת בטעמים עשירים וממכרים ובמראה הורססס.

עוגת שוקולד מעולה שתפנק לכם את השבת וכל יום בשבוע בטעמים ענוגים של שוקולד עשיר, גנאש קטיפתי וקישוטים שיעשו לכם שמח בעיניים וטוב על הלב

 
ספר המתכונים של דבי ממן
 
עוגת שוקולד פרווה
צילום: דבי ממן

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד פרווה

  • מתכון קליל ונפלא של עוגת שוקולד פרווה ענקית שלא דורשת הפרדת ביצים
  • כדאי לחלק את העוגה בעודה חמה ואז נשפוך את הגנאש ולקשט במה שרוצים
  • עוגת שוקולד פרווה מעולה שתפנק לכם את השבת בשוקולד ענוג, גנאש קטיפתי ומראה מרהיב וחגיגי
שורה תחתונה: אין חגיגה בלי עוגה, אין שבת בלי עוגה, ואין עוגה מושלמת יותר מאשר עוגת שוקולד
 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד פרווה (לא הפרדת ביצים!!)

מתכון קליל של עוגת שוקולד פרווה ענקית ללא הפרדת ביצים, טעם עשיר ומראה הורס. עוגת שוקולד פשוט מעולה
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: דבי ממן

ציוד

תבנית חד פעמית ענקית
כוס מידה חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 6 ביצים לארג'
  • 2 כוסות סוכר (אפשר להפחית בכמות הסוכר לפי רמת המתיקות שאתם אוהבים)
  • ¾ כוס שמן
  • מיכל קטן שמנת צמחית קטנה (250 מ"ל)
  • ½ כוס קקאו
  • ½ כוס שוקולית
  • ¾1 כוס קמח תופח (או רגיל עם אבקת אפייה)
  • לציפוי:
  • 1 מיכל קטן שמנת צמחית אחת
  • ½1 חפיסות שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • נקציף ביצים עם סוכר, נוסיף שמן ושמנת צמחית תוך כדי הקצפה, ואח"כ נוסיף קקאו, שוקולית וקמח תופח. נמשיך להקציף עד איחוד מלא.
  • נעביר לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 בין 30-40 דקות, תלוי בתנור. לציפוי נמיס שמנת צמחית עם שוקולד מריר ונשפוך על העוגה החמה
  • כדאי לחלק את העוגה בעודה חמה ואז נשפוך את הגנאש ולקשט במה שרוצים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

 הבמה כולה שלכם:

עוגת שוקולד
צילום: רוזי זבטאני

"מהמם"

רוזי זבטאני

עוגת שוקולד
צילום: כוכי אלבחרי

"גם אני הכנתי. הכי טעים עוגת שוקולד"

כוכי אלבחרי

שאלות נפוצות: עוגת שוקולד

האם מקציפים את הביצים שלמות? לא, פשוט משקשקים אותן בצלחת נפרדת כמו לחביתה ושמים בתערובת

מתי כדאי לחתוך את העוגה לריבועים? כדאי לחלק את העוגה בעודה חמה ואז לשפוך את הגנאש ולקשט במה שרוצים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

4 Comments

  1. 5 stars
    בדרך כלל לא נוהגת להגיב
    אבל מידי פעם חייבת לומר שאני מכורה למתכונים המעוליםםם שלכם!
    בכל שבוע אני מבקרת כאן ובוחרת עוגה לשבת – אף פעם לא התאכזבתי!!!
    הכל נטרף בשניות באמת אי אפשר לפספס… כמובן שהאורחים שמבקשים מתכון מקבלים קישור לאתר
    אגב, עוגת השוקולד הזו עכשיו בתנור ומריחה משגע…
    אז תודה בשמי ובשם המשפחה, ושתהיה שבת שלום מושחתתתת
    חן

    1. היי חן!
      איזה כיף לשמוע, שמחים מאוד שאת ומשפחתך נהנים כל כך מהמתכונים 🙂 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?