| | | |

פאי שוקולד מקמח מלא ותחליף סוכר

מתכון מעולה ומפורט לפאי מעולה
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים

לכולם מגיע ליהנות משוקולד! קבלו מתכון לפאי שוקולד שיא השלמות שמכינים מקמח מלא עם תחליף סוכר לחווית טעמים מתוקה ומענגת וגם חסכונית בקלוריות

פאי שוקולד שמתאים ממש כשבאים אורחים בהפתעה, כשצריך להביא אתכם קינוח, או כשבא לכם משהו מתוק עם מינימום השקעה. רק כמה מצרכים בסיסיים, כמה דקות בתנור לבסיס עצמו, ומוכן.

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

מתכון פאי שוקולד
צילום: חגית אלקבץ
מתכון פאי שוקולד
צילום: חגית אלקבץ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פאי שוקולד מקמח מלא ותחליף סוכר

מתכון מעולה ומפורט לפאי מעולה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

תבנית פאי בקוטר 24 / 26
כוס מדידה אוניברסלית
סיר

המצרכים

לבסיס:

  • 200 גרם נטורינה 1 חבילה - קרה חתוכה לקוביות
  • ¼2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית:

  • 200 גרם שוקולד מריר ( 2 חפיסות)
  • 1 מיכל שמנת צמחית 250 מ"ל
  • ½ כוס סוכר
  • 30 גרם נטורינה
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נכניס למעבד מזון את מרכיבי בסיס העוגה עד לאיחוד הבצק.
  • נשטח על גבי תבנית פאי נעשה חורים בבסיס.
  • נכניס לתנור ונאםה על חום של 180 מעלות 15 דקות.

להכנת המלית:

  • בסיר קטן נרתיח את מרכיבי המלית ללא הבצים.
  • נטרוף את הביצים ונוסיף למלית.
  • נמזוג על גבי בסיס הפאי.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות כ 30 דקות (לא טורבו).
  • ניתן להכין גנאש ולמזוג מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פאי שוקולד מקמח מלא 

הי חגית, כשאת משתמשת בתחליף סוכר, גם השוקולד ללא סוכר?
כן אפשר בהחלט
אפשר קמח כוסמין לבן 80% ?
את מתכוונת לחיטה מלאה 80% – אפשר.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון פאי שוקולד
צילום: יהודית רבינוביץ הרוש

"הכנתי אותה יצא מושלם !"
יהודית רבינוביץ הרוש

מתכון פאי שוקולד
צילום: אוולין גרשוני

"אלופה !"
אוולין גרשוני

 


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

 פאי שוקולד מקמח מלא

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פאי שוקולד מתכון מאת: חגית אלקבץ

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים | גם בקבוצה | יוטיוב | באינסטגרם | בטיקטוק

 

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?